Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RW

RoninW

13. 2. 2008 13:55
pěkné ale

ten co se tu kasá super genilálním čistým mravním profilem je Švejnar, takže jestli je opravdu takový super morálně čistý( jak o sobě často a rád prohlašuje)  , tak to co jste napsal uslyšíme zítra od něj. V opačném případě klesl na Klausovu úroveň a potom jestli si vybrat obyč. vychloubačného amíka, nebo sebestředného protřelého poltika, tak beru Klause

0 0
možnosti
AH

nyny.

12. 2. 2008 13:55
no jo

to je ale sci-fi, taky by se mi to líbilo hihi

0 0
možnosti

Tatak

12. 2. 2008 10:50
Pražáci...

by jistě houfně přišli. Přicházeli vždy, když bylo třeba.  Stojí za to vzpomenout jejich velkolepá shromáždění na:

1.podporu heidrichiády

2. podporu velikánského února

Hysterický dav se objeví vždycky, když ho někdo svolá!

0 0
možnosti
MI

Xavon

12. 2. 2008 7:11
hm

Na takové prohlášení bohužel Klaus nemá koule.

0 0
možnosti

Trd

12. 2. 2008 10:02
Re: hm

Na takové prohlášení není třeba míti koule, ale dutou hlavu.

proč plýtvat neskutečnými penězi na přímou volbu, když můžou  zákonodárci volit tajně?

Nebo myslíte, že by mělo smysl být několik měsíců, možná let bez prezidenta, jen proto, že se bolševici tlačí do koryta?

0 0
možnosti

Kamila

12. 2. 2008 5:30
Hned po ránu taková řežba?

Moc se mi nechce spát a tak si si chci udělat v účetnictví trochu fóra ale kliknu na bloggy, To je průšvih,jak nenechá některé lidi Klaus v posteli. A musím se bohužel přidatkdyž si vzpomenu na 90.léta,jak šéf chodil pro úvěry a peníze převáděl na své osobní konto. Když nebylo na mzdy,tak pro 30 000,-Kč sjel domů. Takový chlív, co poroce 90zavládl v bankách, děti rozhodovali o 100mil, Kč úvěrů,zástavy kameny a jiné nesmysly,předražené  nemovitosti, To opravdu nebyla náhoda, to byl řízený proces v právním rámci k tomu vytvořeným Kalvodou,Sokolem a j. Tady je základ zločinosti Klausovo party vědomá absence zákonů, které by trestaly zločiny!!!Je znám případ,jak bankéř půjčil 320 mil na nákup podniku, ten zkrachoval a on jej jako jmenovaný SKP ještě jednou zpeněžil, s výnosem pro sebe. Dokonce 15 konkurzů zvládl, vše ZK nad 300 mil Kč.Jistě v Bance již není.Dnes řídí Kalouska! Ten je silně vydíratelný. 

0 0
možnosti

Kája

12. 2. 2008 5:11
První cíl HRAD bez Klause = naděje změny

Vše ostatní se podaří,pokud bude naděje zmeny v obsazení Hradu.Nejen Klaus, ale celá parta Hájků,Weiglů,Jaklů a dalších přidržtašků nepřiměje VK k normální lidské reakci, pouze namyšlení sobci poučující každého. Tak nelze dělat politiku,pokud nechce být parta směšná a pro smích! Ale ona je zaplacená, aby max. škodila!To je tragické zjištění skutečného poslání Klause po roce 1990. V normální společnosti inventura majetku za každých 5 let, sečteno a podtrženo! Účet Klause -15 biliónů Kč.Každý občan ČR přišel o 1,5 mil. Kč v důsledku Klausovo transformace národního majetku po r.1990!!! Klaus nesmí nikdy na HRAD, ale do basy za řízené a cílené rozkradení Majetku ČR!

0 0
možnosti

Josef

12. 2. 2008 4:56
Cíle jsou důležité, ne figurky jsou-li prázdné

a sobecké, jak nám předvedl Klaus. Takovou myšlenkovou prázdnotu ani muž s 9. třídou bez dokončeného učňáku nemá,přeci něco vymyslí,jak uživit sebe a rodinu. Co dokázal Klaus ve svých debatách na SBČS a poté v praxi po roce 1990 je světový unikát. Rozkradená země, ztráta aktiv za 15 biliónů Kč, I vodárnu neumíme v ČR řídit a spravovat, popelnice musejí svážet Němci a Dánové, likérku řídit z USA a jiné obory. NHKG prodáno za roční zisk, totéž Třinecké železárny, Unipetrol aj.

Nejhorším výsledkem transformace=strategické odvětví, které jsou všude na světě kontolovány státem,regionem či městy. Vulgární ekonom Klaus (vzácně nevzdělán) chtěl vytvořit kapitalismus bez kapitálu s úrokovou sazbou 20%p.a.

Legalizoval prachy z tr.činnosti, ze zlodějů a StBáků udělal přes noc obchodníky bez odpovědnosti, banky lily do ekonomiky prachy bez zajištění úvěrů, řada dalších zvěrstev byla známá.

Poldi prodal architektovi, který chtěl z plynojemu postavit obchodní centrum.Jak to mohlo skončit?Známe!!!

0 0
možnosti
FS

Fanuel

12. 2. 2008 3:27
Zdravím

Zdravím, bravo pane presidente,smekám a klobouk dolu.

               Hodný čin státníka malého formátu.

                   Ať žije slabounká demokracie.

                                               Stanek(Fanuel)

0 0
možnosti

Tonda

12. 2. 2008 3:09
Filip moudrý muž

Prosadí zvolení Švejnara, odstraní jaderný útok na radarten bude umístěn v Egejském moři a ještě zajistí energetickou bezpečnost výstavbou čtyř bloků Jádra. Konečně státník na svém místě, komunista Filip, kéž by to pochopil, jak jednoduché je žít pro radost.

0 0
možnosti

Karel

12. 2. 2008 3:03
Doufám, že PEPU čte Švejnarův Tým

Racionální pohled na svět s možností nechat rozhodnout občany zda se chtějí zajistit radarem se všemi riziky a výhodami z umístění radaru v ČR. Pokud není Švejnar americký zaslepenec tak pochopí, že radar může být umístěn na dalších 100 kopcích celé planety Země. Proč dělat z střední Evropy cíl jaderného spáleniště, jakou hodnotu budou míti nainvestované finance do Prahy, Proč mají nyní v USA militantní vidění světa? Moudrá výmluva, počkáme na novou zahr. politiku USA (leden 2009). Pepa má 100% pravdu, dekrety jednoduché řešení, když je v PS pat a nechtějí se rozpustit k novým volbám.

0 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2107x
Člověk konzervativních politických i osobních názorů a hodnot.
_______________________________________________