Diskuse

Mráz v ODS

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jojo

22. 11. 2007 19:39
Mno

Kdo nám z politiků zbyde? ČSSD a spol hrají hru na zprofanování všech nepohodlných politiků a myslí si, že zbydou jen ti, kteří budou housti podle jejich mafiánských not. :-©

0 0
možnosti

ddnes

22. 11. 2007 11:35
reakce

souhlasím až na to,že rozpad modrej ptáků by byla škoda snad jenom pro ně nedovedu si představit,topolánka že by se živil sám jeho firmu s milionovejma dluhama musel za velice podivných okolností kolit jeho známej samozřejmě nezjištně!

0 0
možnosti

buteo

22. 11. 2007 8:42
Jako ve fotbalu

Komplet celá politická scéna /příslušníci/ je stejná kvalita /tedy spíš nekvalita/, jen jsou navlečeni v dresech různých barev /od červené po modrou.

0 0
možnosti

Barry Goldwater

22. 11. 2007 7:16
autorovi

Pokud byste nepřehlížel diskuze o cestě pana Béma do Himaláji, zvláště pak o jeho neobvykle stydlivých spozorech, nemusel byste být nyní být tak překvapen. Nejsem volič ČSSD, ale domnívám se, že Bém je po VK to nejhorší, co politická scéna ČR přinesla, a to proto,  že nejsou tak primitivní jako většina těch, kteří se na první pohled zdají ještě horší.

0 0
možnosti

sims

22. 11. 2007 9:24
Re: autorovi

Máte pravdu.

0 0
možnosti
JK

babacek

22. 11. 2007 6:27
Již zapomněli aneb sliby se slibují, blázni se radují.

Dovolím si proto v úvodu připomenout bez  mála osmnáct let starý televizní projev  těch co přebírali moc k Čechům, Moravanům, Slezanům, Slovákům i národnostním menšinám.

 Slibujeme na svou čest, pokud se za našeho volebního období nezlepší životní úroveň odstoupíme z funkcí. Pro nás není rozhodující, s jakým slovem jsou sociální jistoty spojovány, ale to, jaké jsou. Představujeme, že by měly být daleko větší, než jaké poskytovalo to, co mnozí nazývají, socialismus.

 Za další úkol považujeme podporu toho, co vede k lepšímu  postavení dětí, starých lidí, žen, těžce pracujících, příslušníků  národních menšin a vůbec všech občanů, kteří jsou na tom z  jakýchkoli důvodů hůře než ostatní. Žádné potraviny či nemocnice  nesmí být výsadou mocných, ale nabízeny těm, kteří je nejvíc  potřebují.

0 0
možnosti
JK

babacek

22. 11. 2007 6:28
Re: Již zapomněli aneb sliby se slibují, blázni se radují.

Připravujeme koncept důkladné ekonomické reformy, která nepřinese sociální otřesy, nezaměstnanost, inflaci a jiné problémy, jak se  někteří z vás obávají. Všichni chceme republiku, která bude starostlivě pečovat o to, aby zmizely všechny ponižující přehrady  mezi různými společenskými vrstvami, republiku, v níž se nebudeme  dělit na otroky a pány!!

0 0
možnosti

CHYREN

21. 11. 2007 23:36
ODS nebo ČSSD ..je to

jedno.Obě megalokorupční mafie jsou úplně mimo realitu.Rv

0 0
možnosti
RP

Robert Pospíchal

21. 11. 2007 23:39
Re: ODS nebo ČSSD ..je to

Vyjmenuj celou českou parlamentní politickou scénu a podepíšu se pod to :-)

0 0
možnosti
KV

valissen

21. 11. 2007 22:43
Konečně

Konečně jsem zde přečetl názor normálního člověka se zdravým rozumem.

Jako volič, který vždy volil ODS, jsem silně rozčarován. Bohužel nevím, co budu dělat při příštích volbách, Komunisty nepadá v úvahu. ČSSD má Paroubka nepadá v úvahu. Zelení a lidovci  hrůza

Snad jedině prostudovat důkladně program menších demokratických stran a některou si vybrat.

Doufám, že podobně bude uvažovat víc rozumných lidí a že se to trochu rozhýbe.

0 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2107x
Člověk konzervativních politických i osobních názorů a hodnot.
_______________________________________________