Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ML

mira.x

4. 6. 2010 11:28
takhle

Takhle to dopadá když někomu zmodrá mozek,že pane autore.

0 0
možnosti
DN

1politician

3. 6. 2010 23:26
Hodinky nebo holinky

I vy pokrytci. Ale že to váš šéf Péťa s námi umí. Julínka schová, a pak vyletí z krabičky jako čertík. Na otázku co ten Bakala praví, že to byl transparentní dar, a jinak nic, takže jako by nám řekl vyližte mi...takhle se na ně musí, ne vysvětlovat jako ty soudruzi z ČSSD. Na holotu nevolnickou.:-/

0 0
možnosti
K

kaktusak

3. 6. 2010 20:41
Státní dluh se neplatí

Uvědomte si, že předvolební kampaň je pryč, takže se vraťme do reality. I Kalousek potvrdil, že státní dluh se neplatí a nebude ho platit ani budoucí ultrapravicová koalice. Strašení dluhy sloužilo pravici jen ke zmanipulování některých jednodušších voličů.

0 0
možnosti
VH

Můj názor:

3. 6. 2010 20:45
Re: Státní dluh se neplatí

To mi připomeňte, kde Kalousek potvrdil, že se státní dluh neplatí !  Jednodušší volič, než jste vy se asi už bude těžko hledat.

0 0
možnosti
VH

Můj názor:

3. 6. 2010 20:40
Máte ve svém článku nepřesnost:

Pokud se má Dluhoslav Sobotka vrátit do školních lavic, pak jsou to lavice školy právnické. Ne ekonomické. Sobotka pouze postoupil ze školních lavic rovnou do lavic parlamentních. Je to člověk, který se v praktickém pracovním životě se žádným "obyčejným člověkem" vlastně nepotkal. Kariérní diletant bez ekonomického vzdělání a praxe nám dělal ministra financí, a podle toho to také tak vypadalo. Vyhodnocen jako nejhorší minist financí v polistopadové éře hned po Jiřím Svobodovi. A ten měl laťku na přeskočení hodně nízko: Z ministerské kanceláře rovnou do vězeňské cely.

0 0
možnosti
SM

starý muž

3. 6. 2010 18:49
No super

Aby se vám ten Julinek časem nevzpříčil v krku!!

0 0
možnosti
FS

aroneček

3. 6. 2010 18:17
Autore,proč nazýváte Sobotku soudruhem a proč

jej zesměšňujete,když urážlivě komolíte jeho jméno.Já si myslím,že Sobotkovi nestojíte ani po kotníky,jste taková cvičená pravicová opička,která umí jenom urážet a myslím si,že Sobotka by se asi cítil uražen,kdyby měl takového hlupáka jako jste vy,za soudruha.Jste ubohý.

0 0
možnosti
Č

ČudoJudo

3. 6. 2010 19:18
Re: Autore,proč nazýváte Sobotku soudruhem a proč

sobotka je pašák i s rovnátkama má je hezky a dobrý,ale to je všechno.....jako ministr financí je amatér

0 0
možnosti
S

stst

3. 6. 2010 17:37
Pane Pospíchale,

"Po odchodu hypertyranosaura rex české politiky, ukřivděného Jyrrhy Paroubka, a sedláka Mirka Topolánka, je podle mne před námi přece jen historická polistopadová možnost vnést do naší politické kultury novou dimenzi slušnosti, pořádku a vzájemné úcty." Tzn. vnést do naší politické kultury to, co Vám zjevně chybí ...Je to můj názor, jakožto člověka konzervativních politických i osobních názorů a hodnot.

0 0
možnosti
Y

Yoachim

3. 6. 2010 15:36
Neschopnost volby přirovnání.

Nereaguji na samotný obsah článku, nemám nic co bych k tomu měl říci aniž bych opakoval něco co již rěkli jiní. Reaguji  ale na to jak lze zprofanovat jedno ze rčení, které je v nadpisu článku. Kolikrát již v mnoha příspěvcích se toto rčení opakuje ve v hodné či nevhodné souvislosti.To nemáte nějaký vlastní nápad?

0 0
možnosti
C

Crouton

3. 6. 2010 15:29
Opravdu nádherný referát,

už se těším na staronovéha ministra zdravotnictví a jeho malinkého mluvčího. Opravdu mi tento pár už scházel. Autor tím, jak tyto zlodějny vystihl, má můj neskonalý obdiv. Více takovýchto myslitelů. Prostě národní skvost. Mimo jiné už se těším na zvýšené poplatky doktorům  a lékárníkům díky pokračující inflaci a to zvýšené minimálně o 150%, aby se naplnily kasičky výše uvedených. Po prodeji nemocnic a ještě zbývajících majetků státu, zhasnout a rychle zmizet.

0 0
možnosti
N

nemelem,nemelem

3. 6. 2010 16:00
Re: Opravdu nádherný referát,

milá sociálně potřebná osobo, to, co u doktora nebo v lékárně zaplatíte, to mu pojišťovna strhne z honoráře. Chápu, že je to pro vás těžké pochopit, ale je to bohužel tak.

0 0
možnosti
S

stip

3. 6. 2010 15:02
Dluhoslav Sobotka, Rath, Zaorálek, Hašek

a pár dalších - těch až se ČSSD zbaví, bude mít opravdu novou šanci a my s ní, protože zdravé vyrovnané pnutí v politice je dobrá věc. Ale pokud se budeme nadále dívat na ozubenou pleš a poslouchat zaorálkovy lži, rathovy urážky a haškovy sprosté záludnosti, pak se ČSSD nezvedne.

0 0
možnosti
M(AA

Mumrli (cynik a asociál)

3. 6. 2010 15:11
Re: Dluhoslav Sobotka, Rath, Zaorálek, Hašek

Pozor, u jednoho ze jmenovanych panu Vam tam chybi titul, (myslim ze zni PazDr.), vite preci ze je na nej haklivy.

0 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2107x
Člověk konzervativních politických i osobních názorů a hodnot.
_______________________________________________