Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

peta197

24. 3. 2009 15:19
vidín, že jste se nesplet

100% souhlasím s Vaším článkem, ale vypadá to opravdu (alespoň podle diskuze) na zánik západní civilizace. Buhužel.;-(

0 0
možnosti
PP

Euronymos

1. 2. 2009 17:19
Áá pán je nadčlověk

Nevím jak bych začal, ale mohl bych začít asi takto.

Čím více chodím po ulicích, tím více vidím více lidí upozorňující na sebe svým upraveným vzhledem, pečlivě vybíraným a padnoucím oblečením. Čím dál tím víc vidím, že pro lidi začíná být důležitá individualita, finančně přijatelný luxus a mohli bychom pokračovat dále.

Není vlastně takový individualismus společnosti škodlivý, jelikož je jedinec méně a méně ovlivnitelný, což přinese zkázu populistům, kterých je v naší společnosti pořád velice slušný počet.

Ale teď vážně. Proč si zrovna vy myslíte, že jste něco více, než nějaký Franta Vomáčka, který je homosexuál. Nebo proč si myslíte, že vaše manželka je něco více než lesbička Irena Ptáčková ? Vždyť jsme všichni lidé, akorát s některými si pohrála příroda. Nebo snad si myslíte, že to nejsou lidé, ale opice, nebo ještě něco jiného, ku*va myslete, než něco napíšete.

A co napsala tak zlého ohnivá liška ( FF = Fire Fox ) ?

0 0
možnosti
JC

abysser

1. 2. 2009 0:50
Já bych to chápal...

... ale ta výzva na závěr, plná zbraní a nepřátel, je prostě směšná. Mám mezi homosexuály přátel, vlastně je hloupé, že o nich mluvím implicitně jako o homosexuálech, jsou to prostě homo sapiens sapiens, lidé z masa a kostí, a skutečně ani jeden z nich svámi nechce válčit a nechce ničit civilizaci, která nepatří pouze mně nebo Vám, ale zcela přirozeně i jim. Představte si, že by byly homosexuální i Vaše děti... Budou to také nepřátelé? Život máme jen jeden a je krátký.. :-)

0 0
možnosti
E

editi

31. 1. 2009 13:01
Reaguji Pospíchale

na tvou invektivu níže. Já zde nepíši blbosti, abych se zavděčila a lezla někomu do zadku, pro trochu lásky bližního. Ale jak se zdá, tak tebe zajíma problém homosexuálů více, než je zdrávo. Jen jestli také nemáš stejné choutky, jako ti, jež odsuzuješ a nedokážeš to jinak vyjádřit, než opovržením těch, kteří jsou lepší jak ty.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
RP

Robert Pospíchal

31. 1. 2009 13:03
Re: Reaguji Pospíchale

S Tebou se člověk zkrátka aspoň niky nenudí ;-)

0 0
možnosti
DR

Reg

31. 1. 2009 10:47
U Pospíchalů doma

U pospíchalů při nedělním obědě:

"Tati, jsem homosexuál" - "Dobře synu, nebudu tě kamenovat, ale nesouhlasím s tím." - "A tati, taky už nebudu mít víc než 170 cm" - "Dobře synu, nebudu tě kamenovat, ale nesouhlasím s tím".

:)

(reakce na příspěvek níže)

0 0
možnosti
S

Sampis

31. 1. 2009 10:49
Re: U Pospíchalů doma

trefné ;)

0 0
možnosti
S

Sampis

31. 1. 2009 9:39
Mě spíš fascinuje

 ta snaha zakázat homosexuálům a lesbičkám adopce,

protože "by mohli mít děti". Těmto konzervativním blbům na obu stranách

politického spektra nějak uníká fakt, že homosexuálové i lesbičky často již děti mají a je třeba přijmout zákonou úpravu, aby měl k dítěti právní vztah i druhý z partnerů. Představa zástupů hom. a les. párů před dětskými domovy je úsměvná.

Ještě větší tmářstvý ukazuje článek v otázce pedofilie. Samozřejmě, že pedorilové potřebují pochopení. Protože jen pokud společnost i oni přijmou jejich odlišnost, lze s ní nějak pracovat a pomáhat jim v tom, aby nikomu neublížili. Ostatně, na zneužívání dětí se podílí pedofilové jen deseti.

Pravda, občas se objeví nějaká nestvůra v podobě homosexuálního pedofila, konzervativně zaměřeného. Vadí vám jeho oslava? Zakázal jste dětem číst Foglarovi knihy.

0 0
možnosti
JN

IAMAD

31. 1. 2009 9:52
Re: Mě spíš fascinuje

(Y):-©

0 0
možnosti
RP

Robert Pospíchal

31. 1. 2009 9:17
Zdravím všechny!

Dík za Vaše příspěvky a komentáře. Jsem moc rád, že se celá debata nese ve velmi slušném a konstruktivním stylu, to bych byl býval vzhledem k tematu nečekal :-) Jinak argumentace jsou na obou sranách velmi silné, ale jde podle ne o věc tak zásadní, že změna názoru je velmi těžká. Já jsem svůj postoj vyjádřil v mém blogu celkem jasně a skutečně nevím, co by mne mnohlo ke změně vést. Ani případná homosexualita mých dětí by tak neučinila. Jak píšu, nekamenoval bych je, ale taky bych s tím nesouhlasil, a už vůbec ne s případnou adopcí dětí nimi. Tak přeji všem hodně zdaru a hodného a laskavého partnera, ať už je jakéhokoliv pohlaví :-) P.S. Pedofilové patří do péče psychiatra a ne k malým dětem. Zde jsem velmi radikální.

0 0
možnosti
S

Sampis

31. 1. 2009 9:34
Re: Zdravím všechny!

Nikdo nemá pro děti tolik pochopení jako pedofilové. Sposta významných autorů dětské literatury, ale i významných pedagogů byli pedofili. Ostatně jen díky své jinakosti mohli dosáhnot svých výsledků. Mě nějak není jasné, co si od péče psychiatra u člověka, který dokáže svoji sexualitu řešit náhražkovými aktivitami, slibujete?

Jen deset procent dětí zneužijí pedofilové. Největší část připadá na "normální" rodiné příslušníky. Zajímalo by mě, kolik z nich jsou konzervativci.

0 0
možnosti
JS

ikaika

31. 1. 2009 1:39
ahoj klucííííí

jsem samozřejmě pro  partnerství dvou osob stejného pohlaví, jakožto i pro právo na výchovu dětí- z tohoto svazku vzešlých;-)

0 0
možnosti
S

Sampis

31. 1. 2009 9:29
Re: ahoj klucííííí

Vtipné. A co s dětmi z předešlých svazků?

0 0
možnosti
IK

jjumbik

31. 1. 2009 0:06
pro pana lubosesulu

cituji od FF:

"Bylo jeho motivací k usmrcení školáka to, že je pedofilem? Určitě ne. Antonín Novák vraždil, protože se chtěl vyhnout možnému trestu. Protože v sobě nemá kousíček lidskosti. Protože je bezcharakterní a bezcitný. Nikoli proto, že by byl Slovákem nebo pedofilem. Mějme to prosím na paměti, abychom kvůli němu neházeli špínu na národnostní či jiné menšiny."

S takovou obhajopbou menšiny přece nemůžete souhlasit! Pedofilie je nebezpečná úchylka, která se má léčit, jinak se velmi snadno stane nekontrolovatelnou a tečka. už samo znásilnění anebo jen focení nahých dětí pro porno je zločin! 

S těmi, co se léčí, mám pochopení úplně jako s nemocnými, kteří bojují za své zdraví.

0 0
možnosti

lubossula

31. 1. 2009 0:48
Re: pro pana lubosesulu

no take s ni nesouhlasim a ja to nepopochil tak, ze ma na mysli nejakou mensinu definovanou sexualni aberaci, ale spis mensinu narodnosni di jinou. Pedofilove nejsou zadna mensina, stejna jako mensinou nejsou zoogilove ci  nekrofilove. Ani o homosexualech byl nemluvil jako o mensine, ale jako o lidech s odlisnou sexuallni orientaci.

0 0
možnosti
DR

Reg

30. 1. 2009 23:48
otázka z titulku

No a ještě k otázce z titulku: Samozřejmě, že jste normální, pane Pospíchale. Já jako homosexuál nemám problém s tím pochopit, že nejsem normální. Nejsem padlý na hlavu, abych bojoval za nějaká slovíčka. Nic to nemění na tom, že mám svou hrdost - nikoliv pro svou homosexualitu, ale pro to, že můžu pro společnost být úplně stejně užitečný jako kdokoliv jiný. A ač jsem odpůrce politické korektnosti a pozitivní diskriminace, budu vždy tvrdě proti každému, kdo mi bude tvrdit, že moje samotná existence přispívá k nějakému úpadku společnosti.

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

31. 1. 2009 2:20
Re: otázka z titulku

Regu, to snad (skoro) nikdo netvrdí, nebo jo?

0 0
možnosti