Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Revi

7. 5. 2009 7:37
Cikáni a policie

Popravdě mne zaráží že se tu zatim nikdo nezačal navážet do policie a její udajné neschopnosti něco podobného řešit ... Dostali jsme se bohužel do situace kdy se cikáni nebojí ničeho, ani PČR. Ví totiž, že policisté jim nic neudělají. Ne proto že by nechtěli, ale protože si každý cikán může stěžovat a dotyčný policista je pak popotahován. To si pak každý rozmyslí jestli půjde proti cikánům.

Znám situaci v Brně a vím že s cikánama nejde jednat po dobrém ani po zlém a nezmůže s tím nikdo nic, dokud se nerozhodnou politici do tohoto horkého bramboru šťouchnout.

0 0
možnosti
V

Vikina

6. 5. 2009 14:19
Kdo jste shlédl

pořad té pojašené Jílkové o tzv. "extrémismu" (pochopitelně bez účasti jediného extrémisty), mohli jste názorně vidět, jak si cigoši představují řešení a jak se k tomu staví politici. Jediný člověk, který v této otázce skutečně něco udělal (tj. Čunek), byl okamžitě napaden tím břichopasem Veselým coby rasista. Další dva výlupci hrozili násilím a ohrazovali se, že jim policie neumožnila průvod napadnout a pár lidí tam přizabít, a proto policii nevěří - kupodivu nikdo se jich nezeptal, jakým právem si vůbec dovolují bránit průvodu neozbrojených lidí teritoriem, které si přivlastnili. Co kdyby se normální občané ozbrojili a vytvořili by barikády z popelnic, aby třeba zabránili průvodu gayů při jejich Queer Parade, to by pak jejich zástupci také mohli vystoupit v telce a vyhrožovat gayům a lesbám, že je příště rovnou pobijí? A současně by do pořadu nepřizvali žádného gaye, aby mohl říci svoje? Nikdo pak neodpověděl na zásadní věc, jak to, že se za 20 let s tím nic neudělalo.

0 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

23. 4. 2009 10:56
stát je impotentní

a to je příčinou všeho. Neumí nic vyřešit a pak se nemůže divit, že bere do ruky zákon lůza.

0 0
možnosti
G

gghii

23. 4. 2009 8:29
souhlas

Oni totiž cikáni jsou zbabělci,nikdy nepůjde jeden proti jednomu,vždy si vyhlédnou slabší oběť /ženu,dítě,důchodce/

Mou invalidní matku okradli o všechny peníze bez skrupulí.přál bych si jen potkat toho cikánského "hrdinu" tváří v tvář(Y)

0 0
možnosti
JM

YaTaky

21. 4. 2009 10:34
Bydlim nedaleko od nich ve Vitkove.

Ono je to "trochu" jinak s tim rasismem. Bila mlcici a slusna vestina je utlacovana, okradana a napadana ciganskou /zatim/ mensinou. Nemam problem s Vietnamci, kteri zde ziji take, ale mam  problemy s cigany, kteri kradou v mem obchode, rvou po nocich, moci na ulicich, nahaneji male deti, delaji proste bordel a vybydluji kdysi jiste krasne mesto, kde zili v roce 1945 z 98% Nemci. Ted je to hruza. Ti by zpatky nechteli . Je to dusledek komunisticke politiky byvaleho predsedy MNV soudruha Piskovskeho, ktery sem natahal cigany ze Slovenska na praci. Tenkrat obcas jeste delali - museli. Ale ted jen zneuzivaji soc. system hloupeho statu a smesi se nam do oci. Polehavaji pres den na namesti a pak do noci rvou a opijeji se. Mladi odsud odchazeji a i ja uvazuji o emigraci do slusneho prostredi. Meli by,ale odejit Ti, kteri tady delaji neporadky. A to nejlepe do sve pravlasti - do Indie. [>-]

0 0
možnosti
V

VK+

20. 4. 2009 21:34
Výborný příspěvek

Problém je mnohem mnohem hlubší.  ;-(

0 0
možnosti
D

DOBR

20. 4. 2009 12:27
Vážený autore.

Vy jste snad zaznamenal,žeby se tady někdo snažil něco napravovat.Pouze řečnění a ůvah je doslova záplava, ale jakýkoliv skutek utek.

0 0
možnosti
AR

arnie_rimmer

20. 4. 2009 11:10
rozdíl je v tom

že cikánky u toho asi neřvaly "teď shoříte, gádžové" ... což nic nemění na tom ty dotyčné patří do kriminálu; nás zase v noci okradl (vykradl sklep) bílý feťácký ksindl bydlící ve stejném domě...tož tak

0 0
možnosti
E

EWCZ+

21. 4. 2009 8:46
Re: rozdíl je v tom

Za prve nevite, zda ve Vitkove nekdo neco skutecne rval, nebo zda je to pokus o "vylepseni" situace. Za druhe - cikanske kapsarstvi a zlodejina JE rasove motivovana - u vlastnich nekradou (tedy krome lichvy, ale to je zas kastovni vec), to jen gadzove jsou lovna zver k obalamuceni a okradani.

0 0
možnosti
DD

surfer27

20. 4. 2009 10:02
...

nikdy sem zadneho roma nevidel pac zadni neexistovali, neexistuji a  nikdy existovat nebudou...ta tmava neprizpusobiva individua jsou CIKANI a CIKANAMA zustanou...

0 0
možnosti
JK

pesimistka7

20. 4. 2009 9:23
Souhlasím s blogem

když se navíc dočtete, že romové "bílého" nikdy nebudou respektovat a víte, že peníze /soc.dávky/ od "bílých" jim nesmrdí. (píši o těch nepřizpůsobivých - samozřejmě vím, že jimi nejsou jen romové, ale dovolím si tvrdit, že mezi nepřizpůsobivými je tato menšina většinou.) Když navíc lidi na dávkách bez zájmu a motivace pracovat, kteří svým chováním znepříjemňují život "přizpůsobivým" a devastují či znečišťují v okolí kde co, utvrzují politici o nedotknutelnosti... Pokud se nevzpamatují lidé z jejich řad a politici, bude zle. Předpokládám, že autor a jeho paní po této zkušenosti budou asi své děti před skupinkami onoho etnika varovat stejně, jako pravděpodobně jejich rodiče je a já i po svých zkušenostech to budu dělat také. U nás se např. tato varování vyskytovala ještě o generaci dříve /od kočovných, co se před nimi schovávali slepice apod./ Ačkoliv jsem se chtěla vyhnout předsudkům, sama jsem nakonec velice narazila. A nebudu tím dělat s dětí rasisty!, ale je to o opatrnosti.

0 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2107x
Člověk konzervativních politických i osobních názorů a hodnot.
_______________________________________________