Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

šelma6005

5. 1. 2012 11:35
Dobře vám tak

Jste pěkně naivní když očekáváte jakoukoliv ohleduplnost od pravice. To nevíte že pravice potřebuje zvýšit přítok peněz do kasy aby mohla dál rabovat?

0 0
možnosti

ftdolton

5. 1. 2012 9:00
Njn,

pane inženýre. Sám si odpovídáte - jste blb. A nesete následky svých činů.

2 0
možnosti

Neznám špinavé peníze

4. 1. 2012 19:42
Člověče

víte kolik lidí se díky zvýšení DPH propadne do existenční nejistoty?  A jsou to lidé, kteří nestaví dům za 4 mega, ale obrací každou korunu od výplaty k výplatě či od důchodu k důchodu. Vezměte si nějakej vedlejšák, jste mladej a zdravej!

1 0
možnosti

carolusI

4. 1. 2012 16:39
Volit dnes

kteroukoli vládní stranu může jen lump nebo člověk momentálně zaostalý. Jediná polehčující okolnost je, že Vás stavba tolik zaměstnávala, že jste si nevšímal okolí. Teď Vám to už snad došlo.

1 0
možnosti

Stará kára

4. 1. 2012 16:34
No, pane inženýre

Vašim dvěma možnostem nerozumím.  Buď stavíte za své - a pak si můžete 200 tisíc dopůjčit.

Nebo stavíte na hypotéku a apk vám zastavení prací moc nepomůže. Bydlet pod most jistě nepůjdete a nájemné by vás při splácení hypotéky zbytečně zatěžovalo.

0 0
možnosti

petrph

4. 1. 2012 13:28
tak to je asi málo volit ODS

Protože - Vám přece muselo být jasné že poslanci ODS (a žádné jiné partaje) nehlasují "podle svého vědomí a svědomí"  a potřeb voličů - čili Váš apel je naprosto zbytečný. Jediný způsob - když už tedy hodláte dále uznávat konzervativní hodnoty by asi bylo vstoupit - s mnoha jinými do ODS , řádnou většinou si vynutit mimořádný volební kongres a celou tu vedoucí sebranku vypráskat z funkcí....

1 0
možnosti

por.Dub

4. 1. 2012 13:16
Pane

nezbude Vám nic jiného než vzít klíče a jít cinkat na Václavák !!!!    A když ani to nepomúže jako,že určitě NE !!Postavte si něco menšího !!!!!  Nikdy není pozdě !!!!!!  Vaší poslanci už jsou za vodou a tak se na Vás vykašlou. !! Nazdar sokole !

0 0
možnosti

malleta

4. 1. 2012 13:01
Takhle na Moravě vypadá pravicový volič? Bůh Moravu chraň!

Roberte, tebe pravicového voliče, který všechno zná, všude byl a od všeho má klíče a měl by tedy být také úspěšný a bohatý, ohrozí zvýšení DPH o nějaké hloupé procento?

To si z nás ostatních méně úspěšných, kteří bydlí ve vlastních, dávno hotových vilách, snad děláš legraci?

Roberte, a ty se nestydíš, že si stavíš nějakou pastoušku za směšné čtyři miliony jako nějaká socka a ještě ji nejsi schopen dostavět?

Roberte, ty si z nás snad děláš legraci?

Nebo jsi opravdu takový...........

0 0
možnosti

Viktor N.

4. 1. 2012 13:03
Re: Takhle na Moravě vypadá pravicový volič? Bůh Moravu chraň!

Ne, naštěstí je tohle jen naivní ovčan, jenž naletěl propagandě pseudopravicové strany a neumí sám přemýšlet, jen opakovat stejnou chybu a pak pak štkát nad zvýšenými daněmi…

2 0
možnosti

Robert Pospíchal

4. 1. 2012 12:38
Pro prudily :)

Já jsem jako volič ODS volil sjednocení DPH a osobně jsem i pro rovnou daň, avšak v plánovaných postupných krocích, kdy je dáno na několik let dopředu, kdy se jaká daň bude měnit. Nevolil jsem tenhle překotný způsob, kdy nejde o daňovou reformu, ale o lepení děr ve státním rozpočtu.

2 0
možnosti

strycek-Joe s.r.o.

4. 1. 2012 12:48
Re: Pro prudily :)

to jako měl režim počkat, až si jeho volič postaví barák a ostatní, co přijdou po něm, již budou míst smůlu ?

6 0
možnosti

modraspina_problemceska

4. 1. 2012 12:35
no jo,typickej volic ODS

pane,vy jste si toto zvyseni dani zvolil ve volbach dobrovolne,tak tu nefnukejte.Ti chytrejsi vedeli,ze ODS a TOP09 chteji zvysit stavajici dane a nove dane zavest.Kdyz na to levicaci upozornovali,tak jste se jim vysmival a radil jste jim jeste k tomu at premluvi babu a dedu.To vam vubec nevadilo,ze svym spatnym rozhodnutim privedete statisice rodin do bidy.Ted kdyz se to tyka i vas,tak najednou kricite.....trochu pozde pane.Ted jste spadl presne do te stejne skupiny okradanych,spadl jste do skupiny,kterou vy osobne nazyvate levicaci.Takze pane,mel jste se lepe ucit,neflakat se a mohl jste se mit dobre.Takovej levicak jako vy si nezaslouzi nic jineho nez bydlet pod mostem.Ma ucta.

4 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2107x
Člověk konzervativních politických i osobních názorů a hodnot.
_______________________________________________