Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Starý

22. 12. 2007 16:02
To, aby se Švejnar zbláznil

tak prokorumpovanou justiční společnost nejde napravit. Čech podvede celý svět. Nevím,  zda to je přednost za kterou se máme pyšnit, ale je to vyčůranost.

Tak jak ztohoven? Potrestat vychcánky soudce tak, že ostatním přejde chuť, si něco podobného zkusit. Zahrát na spravedlivého a ještě brát od zločinců. To jsou ve světě největší vyvrhelové, co berou od státu a ještě nadržují zločincům.

Proto ty lynče na hranici, pokud se vůbec někdo proviní. V ČR je podezřelých cca 35% rozsudků. Některé odvolání zcela obrátí rozsudek(v posl době podezřelý Mlynář namísto dříve 5let nepodmíněně dnes nevinnen!).

Justice bude zkrácena na rozpočtu její výsledky škodí, tak ji neplaťme a přehodnoťme  rozpočet ve prospěch školství proč nemá soudce plat jako učitel, který vychovává naděje národa, soudce jenom řeší zločince a ještě mizerně!! Jak jednodüché, musíme chtít nápravu! Pryč s lhostejností!!! Zjistíme-li pochybení soudce, okamžitě to napálit až po tr.podání §158 zneužití pravomocí veřejného činitele! 

0 0
možnosti

Soukup

22. 12. 2007 15:44
Česká justice základ úpadku

Proč se nám cca 100 000 právně vzdělaných lidí takto mstí za naši otevřenost a upřímnost. Prože základem jejich vzdělání lstivost a zákeřnost. Všude na světě takto založení lidé provádí servis pro tvůrce, projektanty stavitele.

V ČR vládnou, nechají rozkrást zemi, aby měli poté koho hájit i soudit. Přebujelý rozvoj jednoho oboru s velmi negativním vlivem na společnost.

To jsme se museli všichni zbláznit, když jsme JUDr.Čalfovi předali nejdůležitější období transformace. On a Klaus to rozjeli. Výsledek známe. Národní katastrofa. Nebude na důchody.Souhlasím s Novákem najít odvahu a potrestat provinilce je základ očisty společnosti. Dnes je zřejmé, že tu katastrofu StB a Čalfa, Klaus a spol. dokonale naplánovali, Havel jim při tom dělal Hradního šaška. Doufám že již prozřel a své pochybení s Švejnarem napraví. Nic jiného nezbývá.

0 0
možnosti

Novák

22. 12. 2007 15:22
Sobecký svět soudců z podpory všech otrávených občanů

Ani Satan nevytvoří horší svět pro normální smrtelníky, než 18 vývoj v české kotlině. Mizerní soudci z totality byli vystřídáni ještě mizernějšími např. dříve podnikovými právníky (velcí flákači).

Dnes  se kromě nehorázných platů snaží ještě vylepšit finanční situaci korupčními fintami rozsudků výhodných pro zločince. Kontrola žádná, mejetkové přehledy také ne, zahraniční CH konta povolena, cesty do bank maskují láskou k horám. Stížnost na soudce znamená do smrti prohrát jakýkoliv spor, atd.

Jak ztohoven? Využít normální Evropské a jiné metody, ke konrole práce, výsledky, majetek osobní,zákaz držení podílů ve schránkových firmách atd.

V případě pochybení  soudce rychlý trest veřejně vykonán-soudce Berka bude např klepat 100 kostek denně v kamenolomu v Třešti - návštěvy mají zákaz podávat občerstvení.

Určitě to zvládneme. Základ=musíme chtít lynč soudců provést!!!

0 0
možnosti

Michal Malý

22. 12. 2007 13:17
Nerchápu důvod

psaní tohoto blogu i toho předchozího na toto tema. Pane Pospěchu, pokud byste byl konkretní, tedy napsal co se vám konkretně přihodilo, pak by bylo nač reagovat. Takto je to ale k ničemu, nezlobte se na mne.Buďte tedy konkretní alespoň v diksusi.......

0 0
možnosti

pospěch

22. 12. 2007 13:37
Re: Nerchápu důvod

Promiňte mi, ale neberte to jako vypočítavost. Jsem přesvědčen, že je lepší, když jsem nejprve popsal následky soudního rozhodnutí a teprve nyní dám k dispozici svůj případ. Budu dokonce spokojen, i když mi někdo dokáže, že se mýlím. Předesílám, že jde o autenehodu, která mi obrátila život naruby a očekávám velice odlišné reakce. Slibuji vše dát na blog nejpozději do týdne. Díky za pochopení

0 0
možnosti
  • Počet článků 58
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1612x
už jenom tak zírám, co všechno je možné

Seznam rubrik