Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

simsII

8. 1. 2011 14:48
Strašně špatně se čte,

když diskutující se přímo otřásají nad praktikami pana Michálka, vždyť on dělal něco tak nemravného, že si nahrával ty slušné demokraticky orientované lidi. Nikomu asi fakt nevadí, co měli tito demokraté fakticky v úmyslu. Snad není nikdo tak naivní, aby nevěděl, jak to tady u nás chodí s veřejnými zakázkami po dlouhá léta. Co lidé vědí, kdo si je nahrává, kdo o nich sbírá informace? Nebo si lidé fakt myslí, že stát nedisponuje tajnými službami a dalšími institucemi, které monitorují různé subjekty apod. Co v USA, VB  - CIA, FBI, CI, vždyť je to legitimní, že je bezpečnost nade vše. Když někoho odhalí, třeba po letech, často slyšíme, že jej již delší dobu sledovali. Nebo lidem fakt vadí pěstírna marihuny méně, než rozkrádání veřejných peněz v miliardách?

0 0
možnosti
OV

nycolka

7. 1. 2011 16:39
já se mám :)))

já nevím, kdo je pan Michálek ;-D

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

7. 1. 2011 17:35
Re: já se mám :)))

To akorát znamená, že netušíte, že si vás někdo nahrává. ;-)

0 0
možnosti
N

Nero

7. 1. 2011 15:47
Napište tedy,že policie nemá u občanů důvěru

No nemá.Nevím kdo tam byl dlouho,ale byli tam Gross,Bublan,Ruml,Langer a naposledy Pecina.(nevím koho střídal Gross.A v tom je ten bord...

Michálek je ale stejně jen obyčejný packal.Neumí nic.Ani donášet.

0 0
možnosti
A

AAA3

7. 1. 2011 15:46
A nechcete jeste vsichni pana Michalka

navrhnout na svatoreceni? ;-D

0 0
možnosti
DN

Englishman

7. 1. 2011 15:42
Vše důvěra v Policii ČR je opravdu "úchvatná"

Pokud jste si toho nevšiml, tak policie není schopna vyřešit žádný případ korupce v politice právě proto, že ten, kdo má v ruce důkazy, kašle na zákon a spravedlnost, ale beží s nimi vždy do sdělovacích prostředků aby poškodil svoje konkurenty. Lidé jako Michálek mají úplně stejnou vinu za korupční prostředí jako korupčníci.

Kdyby Michálek jednal tak, jak mu ukládá zákon, tak by policie pravděpodobně dovedla případ k soudu a Michálek by byl bez místa. Michálek se rozhodl jednat jinak a výsledek je, že práci má a policie nemůže hnout prstem. Tak v čím zájmu asi tak jednal, co?

Bez ohledu na to, za jakou stranu bude další podobný Michálek kopat, tak předem řkám, že se bude jednat o další mediální hru na které se bude snažit vydělat, ten, kdo údajnou korupci "odhalí" - a definitivně tím zmaří vyšetřování. Tito lidé si nezaslouží žádnou slávu, ale opovržení.

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

7. 1. 2011 15:49
Re: Vše důvěra v Policii ČR je opravdu "úchvatná"

Přinejmenším si mohl Michálek nahrát předání důkazů na policii a nedávat nahrávky novinářům, dokud by si nebyl naprosto jist, že policejní vyšetřování je bezvýsledné.

-

To co udělal byla opravdu naprostá hloupost, omlouvá ho snad jedině to, že mu to poradil ministr vnitra. 8-oRv

0 0
možnosti
PK

king2010

7. 1. 2011 15:41
Doporučil bych Vám,aby.......

jste si takového člověka pořídil do podniku. Hlavně by to měl být šéf, bez jehož podpisu nic neprodejte. A měl by si nahrávat Vás jako podřízeného a pak Vašeho nejvyššího šéfa. Nevím jak by jste s takovým podrázakem byl v jedné kanceláři. ( podrazák myslím obrazně - protože pro mne pan Michalek zklamal jako ŠÉF na celé čáře):-P

0 0
možnosti
PP

ekopol

7. 1. 2011 15:59
Re: Doporučil bych Vám,aby.......

Možná vám uniká co ten chlap vlastně nahrával.

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

7. 1. 2011 15:40
Jste si naprosto jist spekulací

že nejsou poctiví policisté? 8-o

-

Já jsem si také něčím naprosto jist. Ovšem napsat to nemůžu. Rv

0 0
možnosti
VM

Snowwily

7. 1. 2011 15:31
Pro mne tento člověk nemá charakter.

Jsem člověk, který nezažil komunismus a proto si ani nechci zvykat na komunistické praktiky. Když už "musel" někoho nahrávat, měl s tím jít na policii a ne za novináři.

0 0
možnosti
E

editti

7. 1. 2011 15:30
Co jiného dodat?

Karma a více takových Michálků v této zkorumpované ODSácké a ČSSDácké  zemi.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
JH

Dalibor62

7. 1. 2011 15:28
Vážený pane autore

Rozesívat ve společnosti nálady, že obrátit se v případě podezření na spáchání trestného činu (nebo jeho přípravy) na policii je špatné, je naprosto kontraproduktivní a nabádá občany,aby vzali spravedlnost do svých rukou.

Což ostatně svými amatérskými odposlechy pan Michálek udělal a vysloužil si tak opovržení mnoha slušných a soudných lidí.

A Janek Kroupa není žádný seriózní novinář, ale velkovýrobce skandálů, což ho asi králavsky živí, hlavně když mu napomáhají naivové jako Vy. Je samozřejmé, že po takovém sólokapru okamžitě chňapne a bude se vymlouvat na "veřejný zájem".

0 0
možnosti
  • Počet článků 58
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1612x
už jenom tak zírám, co všechno je možné

Seznam rubrik