Je čas utratit Neviditelného psa.

Kdo z vás už někdy narazil na třiadvacetiletého čokla? Tenhle tu výdrž měl. Jen jestli už se netrápí.

      Bývaly časy, kdy jsem si po přečtení různých zpráv řekl: „A co na to Ondřej Neff?“ A dalo se to číst a nedalo se s tím nesouhlasit
       A dneska? Chvílemi mám pocit, že Neff prohrál Psa v kartách se Štěpánkem a Holáskem a nikdo se to nesmí dovědět. Skřípu zuby, ale chápu, že prostor by měli dostat všichni. Dementní exhibicionismus pana profesora Kellera mi vyváží to, že senátor Kubera zde není debil, ale jsou to správně Drahošové a spol.
       Ale je tady Aston. A ten chřadne. Neskutečné trapnosti v komentářích k Pirátům. Totéž k demonstrantům a Milionu chvilek. Ta povýšenecká shovívavost. To vám pane Neffe nebylo zapotřebí. Rozumím, jsou to názory. Já mám také své a chci je moci dále mít.
       A tak jdeme do finále. Pan Neff začal buďto úmyslně lhát anebo tady máme skutečný důkaz o poklesu jeho bystrosti. Obojí je poukazem na to, že nálepka moudrého starce na něm nepřistane. Možná je čas zavřít krám a nechat všechny v dobrém vzpomínat.
ANO přesvědčilo jednoho voliče ze tří, že dokáže efektivně spravovat stát, a volič je ochoten odpustit spolupráci s ekonomickou rozvědkou a dvanáct let starý dotační fíg.
To je ze včerejšího Astonova komentáře.  Jednadvacet procent a jeden ze tří, to je sakra silné kafe pane Neffe. On když už vám pejsek nevidí, neslyší a přestane žrát….       Je to velmi těžká volba. Držím palce.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Pavel Pospěch | středa 29.5.2019 12:10 | karma článku: 22,33 | přečteno: 2075x
  • Další články autora

Pavel Pospěch

Celosvětové šílenství.

16.2.2021 v 17:40 | Karma: 29,22

Pavel Pospěch

Děkuji za Milion chvilek.

5.5.2019 v 21:00 | Karma: 27,08