Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ON

ondra.novacisko.cz

23. 3. 2010 12:52
Mediokracie

Už dávno nemáme demokracii v této zemi. Říkáme tomu mediokracie. Média totiž vládnou a politici se jen snaží médiím přizpůsobit. A můžou si za to politici sami. Nemají vlastní program, a dělají to, co chtějí občané. Jenže tyhle informace berou z médií.

Mimochodem, Fischer je žid a sám se k tomu hrdě hlásí. Fischer se zřejmě urazil jen proto, že Topolánek řekl, že uhne. Topolánek má samozřejmě pravdu, Fischer to několikrát sám předvedl a tak opět platí jen to, že potrefená husa nejvíc kejhá.

Ovšem nejvíc mě zklamali média a to včetně těch prestyžních. IDnes, Lidovky, dokonce i Pan Neff, vážený to občan, se svezl na stejné vlně lží a populismu. Už proto, že se ve svém komentáři na hyeně dopustil velmi zákeřné lži, která by se snad dala i žalovat. Tato aféra pro mne znamená zásadní změnu preferencí odkud budu nadále čerpat informace o situaci ve světě. Lidovky a IDnes u mne zřejmě definitivně končí. Jsou na úrovni Blesku, Aha, či Super.

0 0
možnosti
Y

Yoachim

23. 3. 2010 13:09
Re: Mediokracie

Teda Vás to vzalo, že to prasklo. Ale děláte správně, že u Vás Lidovky  a i Dnes zřejmě definitivně končí. Jistě je ztráta  jednoho oddaného čtenáře přivede na mizinu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 58
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1612x
už jenom tak zírám, co všechno je možné

Seznam rubrik