Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je to na palici; příklad: francouzský občan, bez povolení své vlády, zastřelil v Iráku Evropany, kteří tam byli oficiálně vysláni, tedy je to vrah a patří do basy.

U nás je nepovolená účast v cizí armádě trestný čin a je to tak správně.

2 0
možnosti

K67a15r72l67a 28S41u22c12h83á

27. 11. 2017 11:02

díky, některým tady ale to zase nic neřekne, pořád budou mlít pantem (klávesnicí), že nám nic nehrozí, že tu ještě nejsou a že je třeba pořád pomáhat i když na otázku "jestli ví komu" odpověď nemají nebo alibisticky řeknou "těm chudákům potřebným". Kdo je potřebný??

4 0
možnosti
Foto

Kdyz se rekne, ze kazani v mesitach je problem, tak se uz muze rict rovnou, ze tim problemem je cely islam.

11 0
možnosti
Foto

Samozřejmě, to je.

3 0
možnosti
Foto

Moc pěkně napsáno, ale nálada v blogu takovémuto tématu nepřeje. Nechtějí ty čeští džihádisté náhodou podporovat Babiše? To by pak byla jiná káva.

1 0
možnosti

Už som kdesi čítala, že tým, ktorí vstúpili do IS z '"naivity", treba dať druhú šancu. Vidím to na druhú šancu vraždiť nevinných. Chodit kruto zabíjať z "naivity" je skutočne zaujímavý myšlienkový konštrukt.

14 0
možnosti

J14a48k93u46b 76Š43o15l59c

27. 11. 2017 9:27

Tak snad by měli být zatčeni a deportováni k soudu do Sýrie či Iráku. Nebo je možné si udělat na nějakém území vraždící arénu, a pak se v klidu vrátit domů? Po druhé světové byli do Polska také vydáváni zločinci, páchající zločiny na území Polska.

3 0
možnosti

Ale tam by im mohol hroziť trest smrti, alebo "kruté a neľudské zaobchádzanie" a to krajiny únie nedopustia. S brutálnymi vrahmi treba v rukavičkách!

5 0
možnosti
  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1728x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."