Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

Mám obavu, že než konečně najdeme řešení soužití s neslučitelnou kulturou, tak tato nastolí konečné řešení s náma.

Mela bude! O tom žádná pochyba. Výsledek bude pro nás bolestnější čím více přiblíží bod nula za kterým už není možnost úspěšného startu;-(

13 0
možnosti
LP

Mela bude, o tom žádná pochyba, to je hezky napsáno. Myslím si, že pokud tu melu neuděláme my původní Evropané, tak ji udělají noví Evropané, takže jej jen otázka kdy to bude a kdo bude v přesile. Demografie se vyvíjí tvrdě proti nám.

To, co se děje dnes, je podle mě řízené předávání evropského životního prostoru nám nepřátelské kultuře.

0 0
možnosti
DC

D34a22v76i73d 58C11e91c90h

4. 11. 2019 10:23

Este k tomu dve poznamky :

1. Francuzsko ma jadrove elektrarne a jadrove zbrane, ako chcu chranit toto ?

2. " la démission des élites“ (demise elit): odmítnutí„elit“jednat, přestože velmi dobře vědí, co se děje, ale bojí se o problémech mluvit kvůli dominantní ideologii politické korektnosti. " -

Elita, ktora ma strach a drzi zobak, nie je elita.

11 0
možnosti
LP

Ad 1. Při jedné příležitosti jsem řekl dnes již bývalému poslanci Parlamentu ČR specializujícímu se na bezpečnostní otázky, že mám obavy z toho, že se Francie islamizuje a že má jaderné zbraně. A že i když my odoláme, tak nás čeká nemilá budoucnost. Nevím, co si myslel, prakticky mi neodpověděl, ale z jeho reakce jsem měl pocit, že mě má za blázna. Anebo raději mlčel, ono se na to moc věcí říct nedá, když máte oficiální funkci.

Lukáš Visingr několikrát vyjádřil svůj názor, že budeme v budoucnu potřebovat vlastní jadernou zbraň. Já s ním souhlasím, jenže ta naše politická reprezentace... Můžeme si za to ale sami. A stav školství ve mně také žádný optimismus do budoucna nevzbuzuje. Jak říká moje spolupřekladatelka paní Kolínská: "Budeme v budoucnu potřebovat nové národní obrození." I když ona to myslí hlavně kvůli pronikání angličtiny do češtiny.

Rád bych Vám řekl něco optimističtějšího. Musíme bojovat...

Ad 2. Souhlas. Napadá mě, že ́ta elita jsou pěkná jelita ́. V básničce ́S intelektuály na pivě ́ je to ale trochu jinak:

Alena Dvořáková - S intelektuály na pivě

Tak jsme se tu dneska sešli

Dva, tři, čtyři, pět

Abychom si vysvětlili

Jak správný má být svět

-

My jsme ti chytří my jsme ta elita. Nyní nutno poučiti všechna hloupá jelita Zdroj: https://popovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=680735

7 0
možnosti
  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1728x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."