Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OP

Díky za zprostředkování překladu. Kritizovat své náboženství nelze, to je proti "bohu", který konkrétnímu náboženství dominuje. Lepší je zamyslet se nad tím, co mi náboženství dává a co bere a zvolit si takový způsob života, kdy o svém životě rozhoduji sama

1 0
možnosti
LP

To asi v Íránu, odkud pan Rafizadeh pochází, jde dost těžko... O Íránu teď pro GI překládáme docela hodně článků a musím říct, že je to smutné čtení.

0 0
možnosti
Foto

Bývalí moslim brother Rachid hovorí, že v moslimských krajinách nemôžete kritizovať islam, lebo skončíte vo väzení a na západe vás umlčia obvinením z islamofóbie https://tvrdonova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=701933

Lenže on sa islam nesnaží zreformovať, lebo tvrdí, že to nie je možné. Mohamed bol narozdiel od Ježiša **** (neviem, či to môžem napísať, aj keď nepoužijem vulgarizmy, tak som to len vyhviezdičkovala). Rachid islam opustil a stal sa kresťanom.

1 0
možnosti
LP

Ono jej už není možné beztrestně kritizovat ani v některých západoevropských zemích...

0 0
možnosti
Foto

Já bych za kritiku náboženství nemučil ani nepopravoval, ale tak mi připadá, že kritizovat náboženství je trochu mimo mísu. Náboženství má přece smysl právě takové jaké je, se všemi plusy a minusy pro svoje okolí. A když se mi to nelíbí, tak si hledám jiné nebo je opustím. Já vím islám opustit nejde ... Jinak článek velmi dobrý!! :-)

2 0
možnosti
LP

V Íránu, odkud pan Rafizadeh pochází, se však mučí i popravuje... On je sice již v USA, ale jedno mu to není.

K náboženství nevím, co bych napsal.

Ano, píše dobře a rád jeho články překládám. Také délka jeho článků je tak akorát. Nejsou to žádné romány, což je super.

0 0
možnosti
  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1728x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."