Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

Je to deprimující, ten pseudohumanismus, hlavně když člověk vidí, z jakých základních idejí vyrůstá: ty by se daly shrnout jako nenávist k naší kultuře nebo mírně řečeno jako nihilismus. Obrazoborci se opět jednou považují za morální avantgardu. :-P

0 0
možnosti
ZJ

Napadá mi termín "Sebezničující humanismus". Už jste to někdo slyšel, nebo jsem první? [>-]

0 0
možnosti
JN

Ja bych ty ziletkove draty taky odtranil.

Ale zaroven bych tam nainstaloval automaticke kulomety, na nejvice exponovanych mistech plamenomety. Nebo dalkove ovladane typy. Oboji s dostatecnou zasobou streliva.

0 0
možnosti
TT

Já bych vydělil v rámci cizinecké policie nebo armády Oddíl ozbrojené ostrahy hranic a provedl nábor. Kam se hrabou automaty!

0 0
možnosti
BH

Španělsko je licoměrné, problém by vyřešilo tím, že se enkláv zbaví. Chce Gibraltar a sám má africké území. Srandisti!!!

2 0
možnosti
VN

tim by problem pouze oresunulo bliz, migranti si umi postavit lodky...

0 0
možnosti
JB

Teď jde o "žiletky", za rok budou chtít odstranit samotné ploty! Ale jen tak dál -snad už konečně těm lidem dojde, že EU je zralá na rozpad..

8 0
možnosti
MT

A nic jineho si nezaslouzi. V historii bude znama jako: "vzestup a pád jednoho rozdáveného, nabubřelého kontinentu".

1 0
možnosti
JJ

J98a68n 20J54a84h19n

3. 1. 2020 0:29

Co nejrychleji následovat Brexit, EU zešílela.

16 0
možnosti
LH

Myslím, že stejně nehumánní je ostraha bank a pošt, protože ilegálnímu návštěvníkovi by mohla způsobit zranění. Co na to Červený kříž?

30 0
možnosti
TT

Co na to ČK, nevím. Ale vládcové Evropy v tom mají jasno: dívky a ženy, které by mohly nááhodou terčem sexuálních choutek a útoků singl migrantů, nesmí např. v Německu nosit v kabelce ani pepřák.

0 0
možnosti
JM

Za celý Silvestr jsem se nenasmál tolik, co při čtení tohoto článku. ;-D;-D;-D Karma.

7 0
možnosti
IM

I66v84a54n 57M65i66n20á50ř

2. 1. 2020 18:37

Jak naivní jsou mnozí středoevropané, domnívající se, že hrozbu afroarabské muslimské invaze - nepřipravují tyto přímořské státy i pro nás.

23 0
možnosti
Foto

Nahradi ho dratem s vysokym napetim ? To by si byl problem - vestsina migrantu by si asi nedokazala precist varovani. Mozna vystrazne fotografie/piktogramy ?

6 0
možnosti
  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1728x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."