Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J44i59r50i 53T48i64c74h42y

4. 5. 2020 16:06

K temto levicacko-liberalnim zloradum bych pridal denni fasisticke lzi jako od Democratu Shitta a Pelosi v americkem kingresu. Take si muzeme pripomenout zlobu te "bezpohlavni" osoby, ktera si vyzadovala, ze ji professor nebude oslovovat ani on (he), ani ona (she), coz vedlo k znemozneni profesora Petersona na torontse universite. Dalo by se pokracovat do nekonecna.

1 0
možnosti
LB

Zvěstovatelé těchto nových práv pro všechny možné od muslimů po homosexuály prostě osadili rozhodující pozice od médií a univerzit až po státní správu. Nikdo jim nebránil, tak proč by to neudělali?

Ozvalo se snad dost lidí s tím, že jsou to šílenci a novými zákony a pořádky nechtějí jen pomoci sobě, ale mlátit jimi po hlavách i ty, kteří si je nechtějí nechat líbit?

Ozvaly se snad zodpovědné osobnosti veřejného života, vědy a kultury s tím, že něco takového nesmíme připustit? Ale kdepak! Téměř všechny přece buď držely ústa, nebo příval nového středověku přímo s jásotem vítaly.

Oportunisté, zbabělci a vyčůraní človíčkové z jejich řad eventuálně mudrovali o tom, jak je to vše jen přirozený vývoj, kterému přece nesmíme bránit a musíme se jím nechat přirozeně pohltit.

No tak řekněte, kolik se ozvalo rektorů univerzit, slavných vědců, umělců, obecně uznávaných osobností, že čtyřicet pohlaví neexistuje a že Islám se v Evropě prosazuje netolerantní a násilnou formou?

2 0
možnosti
AN

A54l11e96š 98N53o50v58á31k

4. 5. 2020 12:28

u nás byl suspendován dětský psycholog, protože si dovolil "diagnostikovat" Gretu Thunberg na základě jejího veřejného vystupování...

13 0
možnosti
AN

A14l91e64š 55N32o17v63á32k

4. 5. 2020 12:30

o rušení přednášek pana Hampla ani nemluvě...

9 0
možnosti
PS

Ještě jeden dílek do skládačky aby byl obraz Amerických univerzit kompletní. Bývalý profesor Newyorské univerzity v Binghamtonu Ota Ulč a jeho popis co se na univerzitách děje:

"Ještě víc alergický jsem ale byl na aktivistky, jimž se časem dostalo zaslouženého označení „feminazi“. Intolerantní, zarputilé, permanentně zasmušilé (málem jsem napsal že nas..), nezřídka fyzicky pramálo atraktivní postavy, s očividnou nenávistí vůči všemu mužskému."

"Feministky mi akutně připomínaly soudružky svazačky ze studentských let - podezíravé, stále ve střehu, buzerující, na brigády a na schůze nahánějící."

"charakterizace „feminazi“ a jejích argumentů. Za prvé, vycházet z premisy, že muž běloch je veřejným nepřítelem číslo jedna. Za druhé, podrobit důkladné kritice tradiční rodinu - čili otce, matku, děti, žijící pohromadě. Za třetí, heterosexualita je předmětem posměchu a politování. Za čtvrté, základní hodnoty kapitalistického systému jsou odporné."

https://neviditelnypes.lidovky.cz/zahranici/usa-problematicke-zasluhy-americkych-feministek.A060329_095600_p_zahranici_wag

11 0
možnosti
SB

byla organizátory zrušena, neboť údajně nemohla být zaručena „bezpečnost“.

...............................................................................

Naprosto nic nového pod Sluncem.

My jsme to zažili už v roce 1984.

Když naši soudruzi chtěli oplatit Američanům jejich bojkot moskevské olympiády o čtyři roky dříve, tak nehovořili o bojkotu otevřeně, protože by se tím pádem stalo neobhajitelným to, co oni sami říkali a psali o v roce 1980 na adresu protistrany.

Prohlásili, že bezpečnostní opatření přijatá v Los Angeles jsou nedostatečná, že by nikdo nezaručil sovětských sportovcům jejich osobní bezpečnost a že Sovětský svaz sice velice lituje, ale nemůže tam své sportovce poslat (satelitní státy to samozřejmě ihned musely opakovat jak co do rétoriky, tak i co do skutečného bojkotu).

Prostě zakázat něco pod záminkou nedostatečné bezpečnosti účastníků je záminka, která rozhodně není novinkou.

Je to o to smlutnější, že až nějkdy bude něco nutné zakázat kvůli skutečně a objektivně nedostatečné bezpečnosti, tak už k k tomu lidé budou přistoupovat s nedůvěrou, přestože tentokrát to výjimečně bude pravdivé.

11 0
možnosti
PJ

Je naprosto děsivé jak nás zase socani zbavují svobody slova. Nevyšlo jim to přes Uljanova, Schickelgrubera, Musolliniho, Stalina nebo Gottwalda tak to zkouší přes "liberální" demokracii a vinu bílého člověka. Posledních více jak sto let Evropané trpí válkami o to který, že ten sociááálismus je lepší. Žádný!

Každý je o tom jak nám ukrást svobodu a pozor, kobliháři atd., majetek!!!

Doufám, že po této krizi jim už nedovolíme uzurpovat veřejný prostor. Už se zase ozývají zelení, různí v tísni, ublížené menšiny, putinovci.

I když, lidé ten socialismus chtějí a proto ho volí. Za koblihu, za tzv. sociální práva, za zákoník práce o 800 stranách, za levnějšího zubaře.Takže pane prezidente Washingtone, sorry jako, ovcí je podstatně více. Naštěstí je v USA ještě pár rednecků co se při posledních volbách vzbouřili a ty socanské zloděje nakopali kamsi! Jenomže pochybuji, že budou chtít zachraňovat shnilé Evropany. To udělali dvakrát a myslím si, že je to dost mrzí!!!

Za článek R^

7 0
možnosti
  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1728x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."