Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

P34a30v70e34l 97D12u29d23r

29. 12. 2017 18:46

V Gatestone ještě vyšel článek od J. Zbořila Český prezident Miloš Zeman, ale proč tam není také česky?

0 0
možnosti
LP

Teď už tam český je. Nevěděli jsme kdy vyjde ten článek v angličtině. Ten v češtině se tam poslal až potom a chvilku to trvalo, než jej vydali.

0 0
možnosti
MK

R^R^Současný stav se nezmění do té doby, až se vymění vedení státu. A přidejte několik desítek procent o případy, které byly mírnější a nezaznamenávaly se.

Všichni Němci nejsou ovce; vím, že se formují. Až si začnou dělat pořádek sami, bude policie ve dvojím ohni a to i psychicky; budou vědět, že někdo dělá pořádek za ně a přesto budou muset proti nim zasahovat.

0 0
možnosti
RT

A tenhle "ráj", co je v Německu, nám chce EU v rámci povinných kvót přichystat.

Bránit se.Bránit se. A ještě jednou nepřipustit žádné kvóty!

6 0
možnosti
LP

Jen nepřipuštění kvót nám nepomůže. Je to ale samozřejmě nutný začátek. Je potřeba udělat mnohem více věcí. Jinak to bude prosakovat k nám tak jako tak. Vlastně se to už děje. Asi toho chci moc najednou...

5 0
možnosti

Nemají respekt a nebudou mít respekt - pokud se k nim policisté nebudou chovat způsobem, který migranti respektují. Takže pár agresivních zastřelit, nespolupracující na služebnách zmrzačit.

Poté, co "Němci cizího původu" získají větší podíl v policii, může takový stav nastat.

5 0
možnosti
BL

Děkuji za blog, pane Popovský. Je to otřesná realita, na druhou stranu to může mít i pozitivní efekt. Můj názor je, že pokud se má něco změnit, bude jen za pomoci bezp,složek,.zejména policie. Domnívám.se, že je otázkou času, kdy nějaký policista zemře, nebo naopak bude nucen usmrtit útočníka. Pak může následovat opravdové peklo, lokální,.partyzánské války. Ti policisté musí být neskutečně frustrovaní, věřím, že je ve službě drží už jen snad hypotéky. Až ale nebude, co ztratit, vytratí se i ty obavy ze ztráty zaměstnání. To by následně mohlo změnit i nahlížení justice, která je k trestné činnosti imigrantů tak tolerantní. Vůbec si neumím.představit, jaké to musí být, v tomto žít, jako řadový občan. A tak ani moc nechápu výsledek voleb v D. Opravdu asi potřeba a syndrom " vůdce". Spolu s množstvím voličů, již s neněmeckými kořeny. Ti AfD asi také nevolili.

9 0
možnosti
BL

Pardon, já mám zas, pro změnu, nějaké ty tečky navíc, hlavně za čárkami. Píši z telefonu.

0 0
možnosti
JS

Už německý policejní prezident loni neprozřetelně na tiskovce řekl, že "němečtí policisté jsou zoufalí a vyčerpaní". Pak zřejmě musel k Merkelové na "kobereček", takže potom zoufale a vyčerpaně vysvětloval, že to tak nemyslel.

S problémem souvisí také děsivý typ kriminality, který Česká televize ve své reportáži z roku 2010 uvedla titulkem "Vraždy ze cti jsou v Německu celkem běžné":

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/svet/1341657-vrazdy-ze-cti-jsou-v-nemecku-celkem-bezne

Od té doby se vraždy ze cti v Německu rozrostly do naprosto děsivých rozměrů. Odhaduje se, že v EU je ročně takto zavražděno nejméně tisíc žen, stovky tisíc žen jsou v muslimských komunitách zotročovány, mrzačeny a mučeny.

8 0
možnosti
LP

Chcete něco na toto téma přeložit. V GI by se jistě něco našlo.

1 0
možnosti
PS

Ta rovnice po dosazení všech veličin má jediný výsledek. Každý kdo očekával něco jiného musí být blázen. To jen experti na radiožurnálu stále hledají proč země jako Francie mají zvýšený počet teroristických útoků. Vědecké studie stále nemohou jasně vysvětli proč se teroristické útoky nedějí v zemích V4.

17 0
možnosti
JH

Takový vývoj má logiku, je nezvratný. Vítači to ovšem zase spláchnou kecy o diskriminaci a policejní brutalitě:-)

14 0
možnosti
ZV

Z30u77z11a96n61a 22V49a20s26s

18. 12. 2017 9:31

Toto sú žiaľ už notoricky známe informácie, ale z predstavy, že niekto hryzie policajta ani neviem, či sa mi chce smiať alebo plakať.

3 0
možnosti
PK

A co na to paní Merkel?

3 0
možnosti
  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1691x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."