Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J37a58n 55K94o94z45á13k

19. 12. 2019 0:42

Teď je na iDnes článek o tom, jak Rusku vadí, že chceme 21.srpen mít jako významný den(souhlasím) a okamžitě se tam objevilo spousta bojovníků za naší suverenitu. Jenom je postrádám v boji za naší suverenitu v této otázce.

2 0
možnosti
Foto

Boj proti Rusku je v módě, boj proti EU v módě není.

2 0
možnosti
PK

Po odchodu Anglie se budou šrouby utahovat a existence Višegradu je velmi diskutabilní, dokonce bych si tipnul, že Poláci, jakožto velmi hrdý národ půjdou první...

0 0
možnosti
LP

Ideální by bylo odejít společně...

4 0
možnosti
LP

Zatím tady nikdo z vás nevyzdvihl úlohu soudruha komisaře pro ochranu evropského způsobu života. Cituji:

"Nový evropský komisař pro ochranu evropského způsobu života Margaritis Schinas vyjádřil tomuto návrhu podporu:

„Komisařka pro migraci Ylva Johansson a já jsme se setkali s Horstem Seehoferem. S Německem naprosto souhlasíme. Konsensus všech členských států EU je naprosto nezbytný a my usilovně pracujeme na jeho dosažení."

To je jak z Cimrmana. ;-D ;-€

8 0
možnosti
LB

S Německem a celou EU je to až podezřele často jako v tom fóru, když táta nutí synka jíst krupicovou kaši: "Rozhodni se úplně dobrovolně, buďto tu kaši sníš, nebo dostaneš na zadek".

1 0
možnosti
DR

"Ministr zahraničních věcí Maďarska Péter Szijjártó prohlásil, že se země V4 neskloní pod nátlakem EU."

Správně. Těm bruselským darebákům musíme čelit společně. R^

13 0
možnosti
Foto

Jak je na tom Německo s migranty, o tom vyšla v prosinci v češtině kniha německého sociálnědemokratického ekonoma Thilo Sarrazina "Nepřátelské převzetí", viz můj dřívější blog https://radkajohnova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=738113

9 0
možnosti
OP

Burešovcům k zamyšlení: Bureš potřebuje EU a její prašule víc, než odmítání migrantů, takže i on je velmi slabým článkem v řetězu V4

5 1
možnosti
SB

Zatím se Babiš projevuje jinak.

A i když je tam to nebezpečí, o němž píšete, tak oproti těm, kteří už jsou pro přijímání migrantů teď, ba tak dokonce hlasovali i v Evropském parlamentu, je to pořád ještě jednooký mezi slepými.

Mezi někým, u koho se dá zrada předpokládat, a někým, kdo už zradil, raději volím tu první alternativu. Tam ještě nějaká naděje existuje V té druhé už je to jasně ztracené.

12 0
možnosti
PS

Tento plán se dá realizovat jen a pouze pokud se podaří rozbít V4. A Slovensko je jejich trumf. Tedy jejich prezidentka to je klíč k rozbití V4 . Tato paní říká "Cieľom je presunúť ťažisko európskej spolupráce v strategických a politických otázkach z formátu V4 na nových partnerov, s ktorými zdieľame hodnoty" tak už víte proč eurohujeři skákají radostí z nové prezidentky Slovenska,

https://neviditelnypes.lidovky.cz/zahranici/evropa-caputova-je-sympaticka.A191123_231734_p_zahranici_wag

10 0
možnosti
PS

Oprava nejsou to přímo její slova. Je to program strany hnutí Progresívne Slovensko kde byla místopředsedkyní než se stala prezidentkou....

https://progresivnespolu.sk/bod-zlomu/zahranicne-veci

0 0
možnosti
ZM

Německo doteď nedokázalo srovnat na stejnou úroveň bývalý východ a západ země... postupně bude doosidlovat migranty bývalé východoněmecké města a svojí politikou i své středoevropské sousedy... navenek to bude EU (Německo) prezentovat jako humanitární čin pro migranty, ale ve skutečnosti jde o zásobárnu nekvalifikovanych pracovních sil hned za humny.... a to bez jakýchkoliv integračních plánů... (nechceš, vrať se zpatky do Čech.... tam je také demokracie...)

11 0
možnosti
JS

Pokud se jedná o imigranty, navrhuji toto řešení: Imigrant byl asi někým dovezený. Imigrant vysloví přání ve kterém státě chce žít. Tento stát se rozhodne, jestli ho přijme nebo ne. Pokud ne, ten kdo ho dovezl, jej na vlastní náklady vrátí zpět.

10 0
možnosti
IK

Alespoň by lodě Frontexu byly vytížené. Takhle jdou do Evropy plné a k břehům Afriky prázné - to je krajně neekologické.

3 0
možnosti
Foto

Naivní představa paní Angely, že Plaváčci budou Němcům vydělávat prašule na důchody, totálně zkrachovala. Napřed si tedy frau Merkel velmi hloupě pozvala hosty a když zjistila, že jim navařila málo jídla, rozhodla se poslat ty hladové krky k sousedům.;-OEU

13 0
možnosti
Foto

R48o18m34a77n 82K77o35z56e23l

18. 12. 2019 20:30

To jí řekl Zeman. Co by jí asi pověděl Drahoš, v lepším případě své oblíbené "nevím".

0 0
možnosti
  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1728x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."