Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Britové se rozlezli po celém světě, vesele kolonizovali co se dalo a dodnes z toho mají nějaký profit - recipročně nabídli občanství svým bývalým koloniím a jejich vztah k migraci je tím pádem odlišný např. od českého - popravdě jak je máme pochopit? Nejsme koloniální mocnost, nemáme commonwelth, nezaložili jsme Spojené státy americké - this is their bussines. :-) Osobně jsem pro to přijímat regulovaný počet migrantů, kteří tady chtějí pracovat, pracují, umí česky a nepáchají trestnou činnost.

1 0
možnosti
Foto

Pane Popovský, vaše psaní a překlady jsou záslužné a jsou potřebným zdrojem informací, které nám jinak zůstanou utajeny. Ač nerad, musím souhlasit i s takovým mimoněm jako je pan Horner, že je to příliš dlouhé. Při čtení jsem si připadal jako v době, kdy jsem se pokoušel přelouskat Solženicinovo Souostroví gulag. I tak vám děkuji za vaši snahu, neumdlévejte:-)R^.

1 0
možnosti
LP

Pane Šťastný, že je to dlouhé, vím velmi dobře. Tohle je potřeba číst jako knihu. Chápu, že se k tomu vrátí jen malý zlomek lidí, ale mají tu možnost...

2 0
možnosti
PK

Smutný čtení, kdy procitneš Evropo ?

2 0
možnosti
ZH

Já myslím, že je to extrémně stručné, takový článek je by měl být alespoň pětkrát delší. ;-D

0 0
možnosti
LP

I vy jeden vtipálku. Pokud nemáte dost, tak si přečtěte ještě blog o knize "Policistka volá o pomoc", je to sice o Německu, ale také je to moc zajímavé. :-)

https://marcelburkert.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=661353

1 0
možnosti
  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1691x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."