Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

Jen ch podotkl, že Macron žádný kontakt s lidmi neztratil, protože ho nikdy neměl. Francouzi už by si měli uvědomit, že v prezidentských volbách jenom uvěřili dokonalé práci marketingových odborníků a zvolili si šmejda, který nikdy ani nechtěl jejich zájmy hájit.

0 0
možnosti
LP
KB

K78a66r21e31l 88B48o76k

3. 1. 2019 23:01

Nevím, jestli šlo o cenu PHM, ale spíše mně připadá, že šlo o vybití flustrace a dělání bordelu.

0 0
možnosti
LP

Článků o Žlutých vestách mi prošlo rukama více, takže mi už splývají. Růst zdanění PHM byla jen poslední kapka, kterou přetekl pohár trpělivosti lidí. Frustrace určitě ano, ale jsem skeptický o "dělání bordelu". Barikády Žluté vesty dělaly, ničily tedy soukromý i veřejný majetek, ale to zapalování aut a rabování obchodů bych Žlutým vestám nepřipisoval, vůči tomu jsem skeptický. Já jsem tam ale nebyl...

1 0
možnosti
MK

R^R^ V našich médiích se nepokoje ve Francii stále spojují s PHM, ale již před časem se požadavky "žlutých vest" posunuly dál, do soupisu 52 bodů. Nutno přiznat, že některé jsou až nesmyslné, jiné dost velikášské - vystoupení z NATO, z EU atd.

Nicméně o tom u nás ani zmínka.

2 0
možnosti
LP

Před pár dny vyšel na toto téma na Neviditelném psovi článek od Dana Drápala. Neřeším to a moc tomu ani nevěřím. Jsou různé cesty, jak něco - v tomto případě "Žluté vesty" zdiskreditovat.

1 0
možnosti
IM

I64v72a51n 12M85i64n49á85ř

3. 1. 2019 13:42

Díky autorovy za objasnění mnoha podstatných faktů, která v našich médiích k situaci ve Francii - většinou postrádám. R^

3 0
možnosti
PB

Daň z majetku...odporná zhůvěřilost.

2 0
možnosti
LP

A co teprve daň z důchodu. To je síla.

4 0
možnosti
RS

Marcon si nejspíš neuvědomuje, že Frantíci jsou komunismem prosyceni skrz na skrz.

2 0
možnosti