Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Masová migrace do Evropy de facto nyní neprobíhá: za tento půlrok přišlo z Afriky asi 60 000 lidí, to mi nepřipadá masové. Ale v!! Evropě je asi 1,5 milionů migrantů, kteří nedostali azyl (zdroj: SPD). Velké státy EU migraci chtějí, i když o tom moc nemluví, politici hrají své hry. Avromopulos je Řek a proto drží basu s Řeckem, kterému neustále hrozí, že jeho úhlavní nepřítel - Turecko - k nim kdykoliv vypustí další statisíce Syřanů a dalších národností. Deklaraci bych nebral zcela vážně - obě strany hrají svou politickou hru a slibují nesmysly, sliby se dávají, blázni se radují. Jen blázen se může domnívat, že zadlužené evropské státy jsou schopny financovat obrovské africké populace (500 milionů obyvatel?), aby se měly lépe a nechodily ilegálně do Evropy za prací a za dávkami a netahali za sebou i svoje příbuzné (na což mají azylanti legální nárok). To je zjevná iluze. Nedávno se na Balkáně pokoušela skupina asi 200 migrantů překročit hranici z Bosny - a Chorvati je zahnali zpátky pomocí slzného plynu - jinak to nejde, Chorvati samozřejmě vědí, že jakmile by jednu skupinu pustili do země, okamžitě se vydá na cestu10x víc lidí a příště budou muset zastavovat tisíce lidí, což prakticky nejde bez drastických donucovacích prostředků. [>-]

0 0
možnosti

Africká populace podle wikipedie: 1,2 miliardy k roku 2016. Merkelová a M?acron se tedy nemusjí bát, že by africky tok migrantů vyschnul - lidí je dost. Žádné strachy.

0 0
možnosti

To je vidět, jak jsou politici ve svých předpovědích pitomí...nešlo by zhodnotit to obohacení?

3 0
možnosti

Když nechci, je to horší, jako když nemohu neboli není-li vůle, ani komára nezaženeš. A tito odevzdaní neumětelové mají vést Evropu! Kozel na postu zahradníka by si počínal nápaditěji! Proto nezbude, než sedmispáče vykouřit z doupat a důvěru za záchranu kontinentu svěřit Orbánům a Kurzům.

9 0
možnosti
  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1728x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."