Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J16i90r49i 40T77i35c29h55y

6. 11. 2019 17:06

Zavile, primo zlocinecke utoky zacali Demokrtae a jini levicaci proti Trumpovi hned od prvniho dne jeho kandidatury na prezidenta. Od te doby si denne vymysleji nove lzi za ktere se nikdy neomluvi, kdyz se ukaze. co jsou. I dukazy o jejich lzich prekrucuji a znovu ty lzi haji jako pravdive. Trump a jeho spolupracovnici jsou neustale vysetrovani organy jeho vlady, kterou on sam vede a pritom tomu nemuze zabranit! Jejich fasisticka propaganda je velmi ucinna, bezny pracujici clovek vidi jen ty titulky ve Washington Post nebo New York Times a CNN, takze jim casto uveri.

1 0
možnosti
JL

Pane Popovsky, velke diky za prelozeni clanku pana profesora Alan M. Dershowitz!!!

Je tento clanek ukazkou, reseni politicke krize ve state s dokonalou Ustavou. Muj prispevek nebude rozvadet cely proces ve Spojenych statech. Je vzdalen od CR a jeji politicke klani mnoho kilometru.

Muj prispevek chce poukazat na tu vnitrni strukturu Ustavy USA a na dokonaly system rozdeleni moci. Zde se tyto moci stretavaji a snazi se jedna druhou svymi argumenty potlacit tu druhou dolu. Vykona moc v rukou prezidenta je napadana od zacatku jeho slibu (20 ledna 2017). Washington Post jiz ten den napsal uvodnik s nadpisem: "Prace na odvolani (impeachmentu) zacala".

Jedine Ustava zabranuje "levicakum" v odstraneni prezidenta. Profesor (demokrat) nam ukazuje duvody, proc cely proces muze byt uspesny v dolni komore (zde je demokratu vice), tedy "impeachment" muze byt, ale v Senatu je to trochu horsi. Zde je potreba 2/3 volicich senatoru, aby byl prezident odvolan!!! (53 senatoru jsou republikani)

Osobne verim v silu teto demokraticke Ustavy. Tim verim v kanditaturu Trumpa pro druhou cast jeho prezidenstvi. Pristi rok prvni utery v listopadu maji obcane moznost rozhodnout o odstraneni nebo znovuzvoleni Trumpa. Tak se ma vzdy rozhodovat v demokraticke zemi.

.

2 0
možnosti
LP

Děkuji Vám. Pan Dershowitz napsal další článek "Weaponizing Impeachment against Political Opponents" , ve kterém píše o Ústavě USA a o zneužití procedury "impeachmentu", což Demokraté nyní předvádějí. Už jej překládáme.

Jak vidíte, tak toto téma vzbuzuje jen malý zájem, ale s ohledem na informace uváděné v mainstreamových médiích je dobré mít možnost si přečíst i jiný názor.

1 0
možnosti
DR

Nejspíš tím maskují to, že proti němu nejsou schopni postavit kvalitního kandidáta. Možná se inspirovali politikou u nás a tím našim srandablokem, poněvadž je to jak přes kopírák.

5 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma. R^:-)Útoky na prezidenta Trumpa jsou takovým "demokratickým" zoufalstvím.

9 0
možnosti
  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1691x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."