Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Víte, já vidím rozpor v tom, co píšete. Pokud apelujete na svobodu žen, měl byste také respektovat fakt, že je jen a pouze na ženě, na jejím rozhodnutí, koho si zvolí za manžela. Nemáme nikdo právo jim do toho kecat. Nemusí se nám to líbit, ale tak to je

0 0
možnosti
LV

L79i37b69o27r 90V53a65n47ě12k

13. 9. 2016 11:43

Kecat snad ještě ano....

0 0
možnosti
Foto

Mate naprostou pravdu, dobre napsano.

0 0
možnosti
TP

Já se asi začnu pod každým článkem ohrazovat proti tvrzení, že tu máme muslimů málo (nebo relativně málo). Ono 20 000 (což je zřejmě podhodnocený údaj) je obrovské číslo a už v této fázi představuje velký problém, byť o něco menší než jak je to jinde.

2 0
možnosti
LP

Souhlasím s Vámi. Pro mě je to strašně moc. Co je to málo a co je to moc? Kdy bude muslimů v naší zemi moc?

Teď si kladu otázku: Proč jsem to takto nenapsal do článku? Asi už podléhám politické korektnosti. :-(

Jedna věc je množství, druhá věc je skladba. V první fázi to byli vzdělanější lidé, hlavně muži, kteří se zde oženili. Dnes to jsou stále více méně vzdělaní lidé, kteří přicházejí z jiného kulturního prostředí. Ve městě, kde žiji (16 000 obyvatel) jsou již 3 kebabárny. Muslimskou ženu vidíte jen večer v doprovodu muže, když jdou nakupovat. Ženy jsou tedy zavřené celý den doma, protože bez doprovodu muže nesmí ven. Je zřejmé, kam to spěje.

0 0
možnosti
LJ

Velké procento našich mužů se však nechce ženit. Kde tedy mají naše dívky hledat partnery? Neznám statistiku rozvodovosti u smíšených manželství, nedivil bych se, kdyby smíšená manželství muslim-nemuslimka byla stálejší, než ta naše. Manželství muslim-muslimka jsou trvalá, i když rozvod z vůle muže u nich není žádný problém.

Z těchto důvodů je váš článek jen zbožným přáním, se kterým se ztotožňuji, ale nevidím cestu, jak ho realizovat.

0 0
možnosti
LP

To nepopírám, ale to je jiná kapitola. O tomto někdy jindy.

Ano, vypadá to beznadějně, ale, ... cesta je cíl. Musíme bojovat!

1 0
možnosti
ZH

Hm, velká posila místní iracionální fronty Rv Ženy nejsou náš majetek, rozhodují se samy.

0 3
možnosti
LP

1) Co je na mém článku prosím Vás iracionálního? Děkuji.

2) Nejsem si vědom, že by z mého článku vyplývalo, že ženy jsou náš majetek a nerozhodují se samy. Takto rozhodně neuvažuji.

4 0
možnosti
JL

Co znamená ''naše?'' A jak si představujete chránit?

0 0
možnosti
LP

V článku píšu o rodičích a prarodičích, takže "naše" znamená v rámci rodiny. Samozřejmě je to složitá věc. Jedna věc je chtít informaci předat, druhá věc je aby druhá strana naslouchala. To už je o vztazích v rodině.

"Chránit" v první fázi znamená poskytnout přístup k informacím, upozornit na danou problematiku a vzbudit zájem o ni, diskutovat o ní...

Přečtěte si knihu, kterou doporučuji pod článkem... Já jsem ji začal naštěstí číst až po napsání článku.

1 0
možnosti
PS

Nebezpečí je velké a času málo. Teď se rozhoduje o osudu Evropy a není politická vůle Evropu chránit. Je nutné ve volbách volit takové politiky , kteří budou hájit naše zájmy a budoucnost.

9 0
možnosti
MR

M47i60l40a22n 64R57a38d16e56k

12. 9. 2016 23:02

musim vas upozornit na maly detail, i muze za neveru trestaji bicovanim. I kdyz nekde primhouri oci, ale tresta se to.

0 0
možnosti
MK

Máte pravdu, ale jednak muž může uzavřít krátkodobé manželství (obcování s prostitutkou) a za další, pokud není osobní přiznání, je potřeba čtyř očitých svědků a tato podmínka se dost špatně plní.

3 0
možnosti