Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vážená, mně nic nezvednete, protože žádné mandle nemám. :))))

1 0
možnosti
Foto

Nelíbí se mi zákaz i přesto, že mě osobně to spíš prospěje. Vykouřím méně a s "bratry kuřáky" před vchodem i dobře pokecáme.

Ale socialistický princip "Spácháme na vás dobro za prachy někoho třetího" se mi hnusí. O ochranu zdraví nekuřáků zjevně nejde. Nekuřácké hospody jsou. Na jejich množství nemůže být právní nárok. Riziko nese majitel, ten by měl rozhodovat. Absurditu zákazu elektronických cigaret už nekomentuji vůbec. To je už zrůdnost socialistické mašinerie. Zde není absolutně obhajitelné, proč to zakazovat. Nebo vás něco napadá?;-)

3 0
možnosti
LN

Kopete okolo sebe pekne a hodne mili kuraci ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
MP

Paní Pavlová, Vy jste bohužel ten argument o omezování svobody vůbec nepochopila. Tady vůbec nejde o nějakou svobodu kuřáků versus svobodu nekuřáků. Vy vlastně celým textem reagujete na nějaký argument, který ale nikdo nevznáší (že se omezí svoboda kuřáků).

Jediná svoboda, která musí panovat a která je nepřijatelně dotčena, je svoboda majitele nemovitosti nakládat dle svého uvážení se svým majetkem.

0 0
možnosti
LN

To ale nikdo nepopira takovou svobodu ... jenomze holy fakt je, ze zakony urcuji ja k je treba nakladat s provozovnou ... coz restaurace jsou! Takze jste to nepochopil vy.

0 0
možnosti
Foto

Jak jsem tak zabrousil jinam tak mě napadlo, jak se asi za pár let budou tvářit zdejší schvalovači demokratického práva silnějšího až jim začnou své zvyky diktovat musulmani. Jaké to pro vás bude až vám začnou říkat, že být zahalena je NORMÁLNÍ. Jak vám bude chutnat až si budete povinně zvykat na skopové místo vepřového? Taky budete jásat, že to je prostě vývoj a je třeba se mu podřídit?

2 1
možnosti
LN

Nastesti omezenych lidi je mensina ... a vase slova normalni lidi nevydesi.

0 0
možnosti
ZJ

Vy by jste byla vynikající domovní důvěrnicí, předsedkyni SSM, nebo vedoucí BSP.

Do hospody jdu na návštěvu. K majiteli, nebo provozovateli. Můžu, ale nemusím.

Je stejné, jako kdyby jste přišla kamkoliv. Dobrovolně.

A nyní zvednu mandle Vám.¨

Kdybych si, nedej Pán Bůh, vzal někdy takovou ženu, jako jste Vy, do roka by mě zavřeli za brutální vraždu. S přihlédnutím k polehčujícím okolnostem bych vyfasoval 6 měsíců. A diplom od společnosti pro záchranu planety

1 0
možnosti
Foto

Ta svoboda by měla být nikoli "svoboda kuřáka kouřit si, kde chce". To je nepochopení. Svoboda by měla být "svoboda majitele hospody udělat si svůj podnik kuřácký či nekuřácký podle vlastních preferencí". 

Pokud opravdu většina lidí touží navštěvovat podniky nekuřácké, jistě se to zanedlouho pomocí nabídky a poptávky protřídí.

Nebo že by to zas takové většina nebyla, hm..?

3 0
možnosti
Foto

I51v64o 23C22i83l75i76c24h

5. 6. 2015 13:57

Přesně tak, o nic jiného zde nejde.

0 0
možnosti
Foto

Čím dál víc nabývám dojmu, že militantní nekuřák je mnohem horší než militantní kuřák. Tolik fanatismu aby člověk pohledal8-o

5 0
možnosti
AJŘ

Protože už nebudou kuřácké restaurace, tak budou mít rodiny s uvřískanými spratky možnost vlézt všude, nebude pro normálního člověka místo v žádné restauraci. Nakonec bylo vidět, že člověk, který nechtěl ve svém podniku uvřískané osobnosti, dostal pokutu.

4 1
možnosti
MS

Hodně diskutérů se zde mylně domnívá, že majitel si může ve svém podniku dělat co chce. Ovšem není tomu tak. Soukromý majetek je pouze je pouze objekt a zařízení, ne však už služby, které jsou tam provozovány pro  v e ř e j n o s t  (odtud také pojem veřejné stravování). Pokud chce někdo ve svém zařízení tyto v e ř e j n é  služby poskytovat musí dodržovat stanovená pravidla, zejména z hlediska nezávadnosti potravin a hygieny. Pokud si chce majitel svobodně nastavovat svá pravidla, ať si zřídí soukromý klub a tam může vařit třeba psy, mít společný záchod pro muže i ženy a hulit tam mohou třeba strouhané paznehty. :-P

0 3
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1125x
Toho času na mateřské - to vypovídá o všem, ne? :-)

Seznam rubrik