Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

V článku nejde o seriozní anylýzu, ale o blábolení.

2 4
možnosti
MP

Na důchody by bylo peněz dost, ale to by musela hospodařit skutečná pravicová strana. Správná pravice totiž hospodaří, ne jako by šlo o státní peníze ale o peníze soukromé. Vyhazujeme stamiliony do EU, na byrokracii, sociální výdaje, mnoho zbytečných "výzkumných" ústavů...

0 4
možnosti
Foto

Současný důchodový systém žádný problém nemá. Stačí navrátit sazby na původní úroveň, kterou měly, než je ODS a TOP09 rozhasila, a rázem zjistíme, že žádné tzv. reformy, nejsou potřeba.

2 5
možnosti
MP

Už ted tvrdí, že půl milionu na předčasné volby nic není. To by mohlo stačit o rozumném hospodaření. Nepochybuji, že dluh  bude min.2,5 bilionu kč. Řecko se blíží. Pak snad lidé dostanou rozum a zvolí novou pravicovou stranu. V Irsku nová pravicová strana-spíše ministranička měla dlouho kolem 2%: Nyní zvítězila s 27%.

2 3
možnosti
JK

J41a27n 76K51o89l56i65á28š

23. 6. 2013 11:53

Ne půl milionu, ale půl miliardy! Tolik by stály předčasné volby - to pro ČSSD nic není....

4 1
možnosti
KC

Bůh más ochraňuj před vládou ČSSD. Celá levice se neovládá v plýtvání prostředky, takže po parlamentních volbách to bude krok z bláta do louže. Tím nechci říci, že pravice uspěla - naopak, předvedla, jak se vládnout nemá.

10 2
možnosti
  • Počet článků 63
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 956x
Jsem člověk, kterému není lhostejné, kde žije a jak žije. Větší společenská angažovanost a hlad po informacích, by nám určitě prospěla. Aktivně se snažím změnit politickou kulturu, a to nejenom jako politik.

Seznam rubrik