Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J47a48n 62R57ý45z58n62a24r

12. 8. 2013 16:33

Politici jsou obrazem národa a svých voličů. Nelze jinak.

Proč asi Keňa nefiguruje na mistrovství světa v ledním hokeji?

0 0
možnosti
KS

"...Zemana volilo pouze 1,2 mil. voličů, a to v prvním kole; pak v druhém kole už byla volba pouze ze dvou kandidátů a rozdíl mezi oběma nebyl propastný. Takže se doopravdy může opírat pouze o voliče v prvním kole, v tom druhém jej lidi volili často i ze zoufalství nebo z nevědomosti budoucích událostí."

Člověče, ze kterého varlete jste si tyto pseudoúsudky vycucal?

Přiznejte se, nebo se raději nechte kastrovat.;-D8-o

1 3
možnosti

Debakl si zavinila  koalice sama  vlastní hloupostí, neomaleností a neututlatelnými nekončícími aférami ;-€

Nebýt toho, nedostal by je  od  vlády ani Caligula v presidentské funkci. Natož Zeman.

Že to po volbách nebude  o mnoho lepší ví i malé dítě.  Nemocný je  celý systém.

Ale třeba ti noví vládci  budou trochu soudní. Ze začátku.

2 0
možnosti
Foto

Vlastní Goro zkušenost?:)

0 0
možnosti
PK

Nerad bych zabíhal do nějakých podrobností podobně jak levicové nic neříkající 'veřejné blaho' by se dalo najít mnoho rčení i u pravice. Osobně pokládám za tragedii, že ve sněmovně nevládne vůle se domluvit a hledat schůdné kompromisy. Téměř vždy je diskuze opentlena zcela nevěcným osočováním, nepravdami, polopravdami, vytrháváním ze souvislostí apod. Tím není prostor pro konstruktivní debatu. Takhle to přeci dál nejde.  Je třeba urychleně pracovat na morálce od nejmladší generace. Ovšem kdo má vychovávat, když staří jsou amorální.

3 0
možnosti
LP

Pravice si to podělala sama. Nikdo jiný z opozice na tom vinu nemá. Je fuk kdo bude lídrem ČSSD, hlavně že je sněmovna před rozpuštěním a budou nové volby. Občané rozhodnou jaké zástupce si zvolí. Ostatní řeči jsou k ničemu. Deklarovaná 101 byla i tak k smíchu a ODS se z toho může akorát tak podělat. Jsou vyřízení a špitá se i o záchraně Klausem.

6 2
možnosti
Foto

Jaká pravice? ODS i Topka jsou jedna banda levičáků.

1 1
možnosti

Nadávání na poměry bez argumentů či nových informací.

Ztracených 5 min.

4 2
možnosti
DD

Vy jste neskutečný vtipálek, viďte? Mimo jiné jste nám sdělil novinku, že pana Miloše Zemana volilo 1,2 milionů voličů a o dalších Vašich smyšlenkách raději ... nic. Tudíž z toho plyne, že Vy o morálních hodnotách raději laskavě pomlčte. A manipulujte si snad děti v základce, těm to snad nedojde.Rv

3 5
možnosti
MC

Postrádáním selského rozumu jsou všechny rady zbytečné. Bohužel převážná kolektivistická hnutí vytváří kmotry zleva či zprava a potlačují svobodná rozhodnutí včetně přímé zodpovědnosti občanů všemožnými regulačními zákonnými opatřeními svazujícími nástroji ukazovátka veřejného blaha pro prosté občany bez sebevědomí.

1 0
možnosti
PK

Kolektivistická hnutí... No člověk nikdy sám o sobě nic nezmohl. Tak se vždy lidé nějak sdružovali. Při tom dochází zcela jistě ke třenicím. Soužití je možné jen neustálým hledáním kompromisů. K tomu jsou nutná i pravidla a vymahatelnost jejich dodržování. Nikdy to jinak nemůže být. Proto je třeba stavět na kladných lidských vlastnostech. S arogantním, egoistickým, vůlgárním a bezohledným  sociopatem se nelze domluvit, neboť ten není schopen kompromisního jednání.

0 0
možnosti
  • Počet článků 63
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 956x
Jsem člověk, kterému není lhostejné, kde žije a jak žije. Větší společenská angažovanost a hlad po informacích, by nám určitě prospěla. Aktivně se snažím změnit politickou kulturu, a to nejenom jako politik.

Seznam rubrik