Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AP

On už má B. Sobotka nacvičené a vypilované zdůvodnění :"Ty sliby nebyly zasazeny do reálného ekonomického rámce a dnes v konfrontaci s realitou neobstojí."

0 0
možnosti
JD

bude-li zaměstnanec pracovat stále více a více za stejné peníze se stejnou odpovědností nebo dokonce větší, tak zaměstnanec přestane být motivován odvádět poctivou práci pro zaměstnavatele a o loajálnosti ani nemluvím-

Přesně toto se děje posledních několik roků. Neplnění předvolebních slibů (že se daně zvedat nebudou). Autore promiňte ale asi jste slepej, já nevidím rozdíl mezi dnešní vládou rozpočtové zodpovědnosti a čssd. (čssd sice zadlužuje ale alespoň neutahuje opasky)

0 0
možnosti
JF

J84a51n 56F44r10o83l91í37k

31. 3. 2013 16:13

Ten rozdíl poznáte až později. Současná vláda nás zadlužuje tempem 100 miliard/rok. ČSSD sice zvedne daně bohatým, ale výnos nebude zázračný už proto, že koruna vybraná u deseti milionů lidí je více než sto korun od desetitisíc lidí. Proto zvednou tempo zadlužování (platit budou Marťani) a výsledkem bude rychlejší znehodnocování koruny. Jak to dopadne lze vidět třeba v Itálii nebo Řecku nebo třeba na Kypru.

2 0
možnosti
PV

P44e59t78r 57V29l82c18e19k

30. 3. 2013 15:26

Vládnutí čssd je a bude ve srovnání s tzv. pravicovou vládou u nás shodné minimálně v 80%....realita tohoto světa je k tomu totiž dotlačí......vždycky se nadělá hodně řečí, ale jen hlupák si myslí, že toho tolik změní. Volič čssd hloupě věří, že bude za vlády čssd šťastnější,  autor blogu si zase hloupě myslí, že se za vlády čssd bude mít hůře  a tato republika bude na cestě k záhubě a úplnému zadlužení nesrovnatelnějšímu, oproti současnému stavu....

0 0
možnosti
JN

J35a50n 24N86o67v65á53k

30. 3. 2013 18:41

Je to tak. 

Ale ptejte se na další krok. Co bude s hlasy za dalsi 4 roky?

0 0
možnosti
ZO

simeone myslíš že za vlády komančů to bude horší?nemůže bejt.komančové s oranžádami nemohou provádět už nic horšího než kalousek s nečasem a tím spolkem truhlíků co si říká vláda.maximálně si grebeníček nechá postavit sochu a budeme se k ní modlit.

0 1
možnosti
JN

J55a47n 38N69o45v78á53k

30. 3. 2013 18:45

Co tak hrozného provádí Kalous?

Prosím konkrétně (...ano žiji zde a pozoruji, ale pocity a realita mohou být rozdíl)... diky za ty příklady.

0 0
možnosti
LJ

Nikdo vam neda tolik, kolik vam dokaze politik slibit. Vzdyt slibem nezarmoutis a kdy ho nesplni, tak se alespon slusne omluvi. Hloupy volic je snem kazdeho politika.

1 0
možnosti
JS

J48a96n 71S92e46m73i93k

29. 3. 2013 14:01

To je problem tech lidi co maji rozhodovat o penezich vybiranych z dani ze vlastne vubec nechapou odkud se berou.

Ale vzhledem k tomu ze rada lidi jak z CSSD tak s ODS & spol. nikdy nebyla v realne praci (mimo politiku), a dalsi cast zila cely zivot z verejnych penez jako zamestanci statniho sektoru.

Pak maji logicky pocit ze penize se "nekde" rodi a vubec neresi kde.

Tohle by se melo resit tim, ze poslancem by se nemohl stat clovek ktery neodpracoval po dejme tomu 18. roku zivota nejmene polovinu let v soukromem sektoru (vyjimka pro povolani typu lekar, ucitel, policista).

Pak by jsme videli zmenu v tom jak mluvi politici o rozdelovani penez a zdrojich financi.

2 0
možnosti
TV

to já bych byl opatrný i s učiteli a policisty - sám vidíte, jaké zprasky a ohýbání podstaty ústavy vymýšlí jeden nejmenovaný huml ve sněmovně...

2 0
možnosti

Já bych se spíše zabýval tím, jak ekonomiku devastuje současná vládní koalice, než spřádáním divokých scénářů, co by bylo kdyby. Její hospodářská politika, dá-li se vůbec o něčem takovém mluvit, vypadá asi jako když boxerovi po těžkém knockoutu (světová hospodářská krize) naordinuji silnou dávku sedativ a pošlu ho zpět do ringu. I kdyby ČSSD realizovala všechny své sliby, bude to sice zlý, ale nebude to ani z poloviny tak zlý jako ten potrat, který předvádí vláda pravice dneskaRv.

2 5
možnosti
ZO

hospodářská politika.To je neřízený chaos co provádí kalousek s nečasem.to je likvidace podnikatelů i obyčejného občana.

1 1
možnosti
PD

P85a74v36e67l 18D94e33n17k

28. 3. 2013 20:40

No ano, přesně tak děli komunisté ve svých dobách slávy, co nevymysleli oni bylo špatné, podobně jak zde píšící soudruh, momentáně si hrající na pravici. Armáda nezaměstnaných, ožebračených je toho důkazem. Zdevastovaný průmysl, zemědělství, školství a zdravotnictví, ale přes modrý dým také nevidět. Jdu z tohoto oslíka zvracet :-/

3 4
možnosti
PG

Prostě, nikdo vám nedokáže dát to co my slíbit ... a stádo ovčanů slepě jde a "věří" v lepší zítřky ... "dyť to povídali v televizi, tož to musí byt pravda, ne?"

Nepříjemným černým puntíkem na OBOU stranách naší "demokracie" jsou právě tito podržtaškové všech "lobbistů" a "kmotrů" - a je jedno, zda jsou modří, nebo oranžoví nebo zelení marťani :-/

4 0
možnosti
PP

Mimo jiné píšete . . ."Požádal bych všechny, kteří dnes mají pocit, že se jim vede špatně, aby se hluboce zamysleli nad výroky politiků z řad ČSSD . . ." Za prvé - to byste chtěl od nich příliš, aby se zamysleli:-/ . . . a za druhé - jsem přesvědčen, že většina nesoudných voličů ČSSD (i KSČM) ani netuší, že existují nějaké blogy a že se k nim jiné informace, než ty "sliby", nedostanou.

PS: Když už se tu objeví docela rozumný rozbor "politiky" ČSSD a toho, jak by to vedli, je to nazýváno "pravicovým oblbováním" a co já vím, jak ještě. ;-(

7 4
možnosti
ZO

Hele Procházka, vy tak nějak dost podceňujete lidi co?A máte je za totální idioty.

1 6
možnosti
  • Počet článků 63
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 956x
Jsem člověk, kterému není lhostejné, kde žije a jak žije. Větší společenská angažovanost a hlad po informacích, by nám určitě prospěla. Aktivně se snažím změnit politickou kulturu, a to nejenom jako politik.

Seznam rubrik