Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ad 1) Výběr daní není nutné zvyšovat, pokud dávky budou adresné. ODS a TOP 09 měly plnou hubu slibů, ale skutek utek! Adresnost žádná. Spíše jde nyní o destrukci systému.

Ad 2) Neřekl bych, že je rozdílu mezi socany, odeesáky a topáky ve ždímání daní ze střední vrstvy. A mám obavu, že jejich rozdílný vztah k miliardářům je pouhou ideologickou proklamací.

Ad 3) Politici všech větších stran neslouží občanům bez rozdílu toho, ke kterému spektru se hlásí. Ale nemohu souhlasit, že anonymní akcie jsou zanedbatelnou prkotinou! To vnímám jako odeesácký klam.

:-)

1 0
možnosti
Foto

Hezké je, že připouštíte, že za totáče bylo lépe: "Dnešní mladí lidé prostě nemůžou dlouhodobě zvládnout tuto psychickou a fyzickou zátěž bez následků".

A tehdy jsme mohli, že ano?

Jenom podotýkám, že by bylo možná zajímavé přepočítat vývoj délky pracovní zátěže na dny a hodiny. Tehdy nebyly volné soboty, většina populace byla zapojena již od minimálně 18 let, krátší dovolená na zotavenou a ještě k tomu ta vedoucí úloha státostrany.

3 2
možnosti
Foto

no jo, ale 5 minut před padla již stáli u píchačky. Dnes dělají neplacené přesčasy do večera Rv

0 4
možnosti
Foto

nějak si v tom textu odporujete. Na jedné straně tvrdíte, že se lidé dožívají vysokého věku, a proto se musí posunovat odchod do důchodu a na straně druhé dle Vás se mladá generace vysokého věku nemůže dožít.

1 3
možnosti
Foto

Dobrý den, já jsem to v článku oddělil časovou hranicí dnes a za 30 let. Dnes (do 7-10 let) se naši rodiče tohoto věku dožijí, ale co naše generace ?

1 0
možnosti
  • Počet článků 63
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 956x
Jsem člověk, kterému není lhostejné, kde žije a jak žije. Větší společenská angažovanost a hlad po informacích, by nám určitě prospěla. Aktivně se snažím změnit politickou kulturu, a to nejenom jako politik.

Seznam rubrik