Diskuse

Mozek zločince

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No jo je to hezké... Zkuste ovšem do těchto úvah zahrnout třeba Isaaca Newtona, nebo třeba http://en.wikipedia.org/wiki/Henry_Cavendish... taky dospějete k tomu že trpěli většinou toho co vy píšete v článku...

Výsledek psychiatrické léčby současnosti by z nich patrně taky udělal něco naprosto nepoužitelného k ničemu. Ostatně pokud se podíváte na médii milované masové zabijáky v USA (Holmes, Lanza... oba byli nadprůměrně inteligentní- Holmes je stále vynikající chemik...)

Jde prostě o to že obecná snaha o "socializaci" která funguje v současném "západním" školství tyhle lidi vystavuje větší dávce společnosti než kolik jsou oni schopní unést... (zavřít je do ústavu zase povede k tomu že vybuchne ten ústav).

Mozek je vskutku velice složitý počítač... a v okamžiku kdy u někoho funguje jinak než u většiny lidí je povětšinou psychiatr namydlený a stejně kromě toho že někoho nadopuje chemikáliemi aby ho přiblížil "normě" s ním nic neudělá.

0 0
možnosti
Foto

Občas mám dojem, že psychopatů je 75% populace :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 63
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 956x
Jsem člověk, kterému není lhostejné, kde žije a jak žije. Větší společenská angažovanost a hlad po informacích, by nám určitě prospěla. Aktivně se snažím změnit politickou kulturu, a to nejenom jako politik.

Seznam rubrik