Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Já mám za to , že kandidovat může každý , kdo splňuje předepsané náležitosti a je jen na voličích , jestli mu poskytnou prostor pro jeho předváděčky a dostatečně velký finační bonus , i když si myslím , že si dost, za těch dvacet let politikaření dokázal nakrást a o ty peníze už mu asi nepůjde , ale Pavlovův reflex funguje !!!!!

0 0
možnosti
Foto

Doufám, že nebude V.K. zvolen. Je to od něj nehorázná drzost po tom,co předvedl!

3 2
možnosti
Foto

To si pište, že bude.

0 1
možnosti

On EU bude rozkládat zevnitř! Jako kdysi rozkládal StB... kluk jeden šikovnej.

5 2
možnosti
RF

R47a60d94i18m 43F70r46a77n38c

21. 3. 2013 23:50

Jistý plamenný bloger Josif Havránek tvrdí, že Klaus vyhořel.;-D Pak nemám strach, že se v EU bude zateplovat, opak bude asi pravdou.

2 1
možnosti
JR

J91a38r51a 29R40a76n31k

21. 3. 2013 23:24

Hura! Vybojuje nam Pomazankove maslo a Tuzemak!

2 1
možnosti

Musim priznat, ze na dvojku Nigel Farage - Vaclav Klaus bych si do toho Bruselu i zajel.

2 2
možnosti

Právě jsem se podívala na anketu aktualne.cz, Klause by 18% dotázaných rozhodně volilo, 78,9% rozhodně nevolilo. Dát by to summary mohlo dejme takových 10%, ke zvolení by to stačilo. To ale není špatná zpráva, spíše zpráva dobrá. ODS taková kandidatura ovšem nijak neposílí, většina jejích voličů je proevropská (i když dnes už asi těžko říct, scvrkává-li se k 10%). Pokud jde o EP, rozhodně by to tam pan Klaus neměl tak jednoduché jako doma, tady vcelku nemá soupeře. EKR (Evropští konzervativci a refomisté) jsou 5. nejsilnější frakcí, z pozice jejího šéfa by se mohl stát i místopředsedou EP (skvělej džob, vždycky je třeba využít příležitosti něco přisypat do rodinného rozpočtu).

Jinak, jak to tak vidím, stále stejný problém : pořád posloucháme, co politici ŘÍKAJÍ a méně či vůbec hledíme na to, co DĚLAJÍ.  Pro Klause a jeho 23 let trvající politiku jsou typické mimikry (není zdaleka jediným takovým naším politikem), vždy jde jen a toliko o politickou moc. V EP mu bude jako místopředsedovi docela dobře (a až se vrátí domů, bude mu 79 let), rozhodně lépe, než aby dál rozbíjel českou politickou scénu a bojoval s mrtvým Havlem.

:-)

4 4
možnosti
PK

P50a62v20e61l 78K83u98r20a34l

21. 3. 2013 21:08

Vzhledem k tomu že například rozpuštění senátu ČR je neproveditelné bez toho aby ho sám senát schválil je v podstatě jediná reálná možnost pro likvidaci instituce do něj kandidovat a neustále nic jiného než toto nepředkládat.

3 1
možnosti
MC

Vy jste demagog. Copak eurohujeři neříkají, že pokud chcete něco ovlivnit, že nemůžete stát mimo dění. To, že si přejí mnozí dostat určité hlasy za scénu, to nám zde nemusíte sdělovat. Té vaší vypečené demokracie si doma užíváme plnými doušky. To, že je socialisticky nastavená 5% hranice vstupu politických stran do Parlamentu je příznačné tomu, že občané nemohou slyšet svobodné hlasy, které Vám nejsou milé.Takový přístup omezuje vstup pravicových stran, které se nepyšní populismem morálky levicových altruismem nadechnutých politických skupin, ale nabízí prosperitu ekonomického růstu za poctivou a zodpovědnou práci. Poté i podíl na vytvořeném zisku. Podstatné a přirozené je to, že neberou občanům svobody, které tak rády levicově zaměřené strany přidělují.

3 7
možnosti

Pane Cestere, proč musíte soustavně těm, kteří si myslí něco jiného, dávat nějaké hanlivé nálepky ?

Mimochodem, nebyli to právě pánové Zeman s Klausem, kteří se kdysi pokoušeli vypudit z parlamentu malé strany ? Jo, časy se mění, viďte ?

:-)

4 3
možnosti
JH

J80o61s87e10f 90H88o53g68e23r

21. 3. 2013 20:21

Je to možný,že člověk,který v nejtěžžší chvíli zradil ODS,která mu předtím pomohla do sedla prezidenta,teď chce za tuto profláknutou partaj kandidovat do Unie aby tam škodil a  dělal ostudu jako ve funkci prezidenta?Teď už se to může říct,neboť je to jistota(téměř):občan Klaus se dočista zbláznil,nebo je opravdu agent KGB jak se říká.Já vůl mu 20 let věřil,teď bych mu ruku nepodal ani na 20 metrů!ODS už nikdy hlas nedám,jedině knížeti,je mi líto posledních pár poctivých členů této strany.;-(

6 5
možnosti
  • Počet článků 63
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 956x
Jsem člověk, kterému není lhostejné, kde žije a jak žije. Větší společenská angažovanost a hlad po informacích, by nám určitě prospěla. Aktivně se snažím změnit politickou kulturu, a to nejenom jako politik.

Seznam rubrik