Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VP

A jenom pro úplnost oficiální upozornění:

Infocentrum Horní Planá

5 hod ·

Služba výdeje léků občanům

v prostorách městského úřadu

je dočasně pozastavena.

Nemocnice Český Krumlov pozastavila službu výdeje léků na předpis a lékárník z Nemocnice Český Krumlov nebude do Horní Plané dojíždět. Městský úřad tedy nemůže objednávky léků na předpis přijímat.

0 0
možnosti
JM

J69a15k34u13b 84M48a41c87h

31. 12. 2015 10:09

Vítejte v Kocourkově. Všeškeré informace VZP i MZ jsou vlastně lež na lež. Na MZ rozhodují o důležitých věcech úředníci bez jakékoliv znalosti medicinského provozu. Politici dokázali z dobře fungujícího vzdělávání lékařů a sester vytvořit paskvil,který je ve všech bodech naprosto nesmyslný. Pro nedostatek financí musí nemocnice hledat sponzory, aby mohli dokoupit vybavení, které naprosto nutně pro zajištění péče o pacienty potřebují. Krajští politici, bez jakýchkoliv znalostí, regulují provoz nemocnic. Báchorka o 5% zvýšení platů je naprosto směšná. Jestli nemocnice dokáží přidat 2% bude to úspěch. VZP prošustrovala miliardy a nikdo nebyl potrestán.

0 0
možnosti
VP

Po svých zkušenostech vysloveně žasnu, jak je možné, že u nás veškerý zdravotnický personál (dosud) pracuje na úrovni toho v soukromé nemocnici ve Východním Londýně v Jižní Africe. Kde berou jen ty solventní a nechají si za svoji práci platit rovnou "na dřevo". A kde by se - alespoň podle mé pět let staré zkušenosti - nemocniční doktoři příjmům těch našich vysmáli. :-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 1394
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1273x
Od chvíle, kdy jsem se narodil, uplynulo již plus mínus devět pětiletek. A mám-li se za těmito ohlédnout, pak o sobě mohu zmínit třeba to, že jsem strávil řádově dvě desetiletí ve školních škamnách, od mateřské po vysokou školu, abych poté většinu své profesní dráhy strávil tamtéž, jen na opačné straně barikády. Pomineme-li tedy závratnou kariéru, již jsem započal coby hotelový recepční a ukončil až na daleko významnějším postu topiče tamtéž. K mým koníčkům patří již od počátku milénia zejména mé každoroční anabáze do mojí milované druhé domoviny, Jihoafrické republiky, a pokud pak setrvávám na naší polokouli, nejraději píši a píši a píši, aby měli ti, kdo umí číst, co číst, pokud to chtějí číst.

Seznam rubrik