Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Mít pochybnosti je zdravé, ovšem ve Vašem případě to asi bude nějaká diagnoza. Ten odkazovaný článek napsala nějaká autorka, která někde získala nějaké údaje. Jsem si jist, že ti co příjezd organizují vědí přesně kolik přijede dětí atd.. To, že bude teoreticky alespoň trochu omezeno donášéní médiím vidím spíš pozitivně. Opravdu je mi fuk, jestli si nějaký uprchlík bude stěžovat, že po první porci kyselého zelí prděl příliš nahlas.

Mě zajímají výsledky a na ty si musíme počkat nejméně rok. :-)

1 3
možnosti
Foto

Výsledky? To se nejdřív budeme muset pěkně pomodlit.

2 0
možnosti
AP

To je pěkné nadělení. Migranti dostanou byty v Praze, záhy dorazí další a muslimské gheto je založeno. A zaměstnání? Distribuce drog a flákání v centru města...

1 0
možnosti
Foto

Muslimské ghetto? Odkdy křesťané zakládají muslimská ghetta? Nespadl jste z višně?

0 0
možnosti

Armáda spásy,

tedy mezinárodní nevládní nezisková organizace se na našem území bude starat o imigranty z pověření naší vlády. Kolik jich bude zůstává zatím v tajnosti.

Problémem je skutečnost, že se nedokáže postarat ani o naše nezaměstnané, chudáky a bezdomovce.

Ovšem na kvalitní péči o imigranty zajistí naše vláda jistě dost prostředků.

Karma.

8 0
možnosti
ZH

Jak jsem už několikrát napsal, zkuste nabídnout bezdomovci práci a uvidíte jak se rozzáří nadšením. Jeden se mi samým nadšením pokoušel pochcat boty. Většina jich není schopná vydržet bez chlastu ani půl dne. :-/

0 1
možnosti
  • Počet článků 1394
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1273x
Od chvíle, kdy jsem se narodil, uplynulo již plus mínus devět pětiletek. A mám-li se za těmito ohlédnout, pak o sobě mohu zmínit třeba to, že jsem strávil řádově dvě desetiletí ve školních škamnách, od mateřské po vysokou školu, abych poté většinu své profesní dráhy strávil tamtéž, jen na opačné straně barikády. Pomineme-li tedy závratnou kariéru, již jsem započal coby hotelový recepční a ukončil až na daleko významnějším postu topiče tamtéž. K mým koníčkům patří již od počátku milénia zejména mé každoroční anabáze do mojí milované druhé domoviny, Jihoafrické republiky, a pokud pak setrvávám na naší polokouli, nejraději píši a píši a píši, aby měli ti, kdo umí číst, co číst, pokud to chtějí číst.

Seznam rubrik