Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K78a40r33e31l 10R73a15d36a

9. 2. 2016 1:56

Podpora teroristů se musí dělat fikaně, kdyby to prasklo. Přece jsme zachraňovali dvě blbky. Že na to padla suma větší, než kolik dostali přidáno všichni důchodci dohromady ? Zachraňovali jsme přece životy. A důchodcům o život nejde, tedy kromně těch, kterým nezbývají peníze na léky. Ale jedna konvertitka k islámu a druhá pracovnice neziskovky jsou důležitější než nějací důchodci.

2 0
možnosti
JJ

Já nemám slov...Pokud by to vše byla pravda...Chce se mi zvracet jen z té představy.Takže to vypadá,že snad nemůže nikdo od nás vycestovat směrem k zemím,kde vládne islám. A já v podstatě nechápu odvahu lidí,kteří tyto cesty podnikají.Snad jedině,že nás chtějí ožebračit.Ještě pár takových akcí a máme problém se státním dluhem...Rv[>-];-(

2 0
možnosti
VP

Správně. Raději se vyhněme všem islámsky nebezpečným zemím. Namátkou: Iráku, Afghánistánu, Francii, Belgii, Švédsku, Německu,... ;-(

0 0
možnosti
JA

No kdyby to Sobotka zaplatil z peněz které si našetřil z poslaneckých náhrad tak mu zatleskám. Ale jelikož něco takového by bylo u něj nemyslitelné tak nezbývá než doufat, že u příštích voleb bude mít víc lidí rozum na ten papírek s logem ČSSD vhodí raději do koše.

7 0
možnosti
  • Počet článků 1394
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1273x
Od chvíle, kdy jsem se narodil, uplynulo již plus mínus devět pětiletek. A mám-li se za těmito ohlédnout, pak o sobě mohu zmínit třeba to, že jsem strávil řádově dvě desetiletí ve školních škamnách, od mateřské po vysokou školu, abych poté většinu své profesní dráhy strávil tamtéž, jen na opačné straně barikády. Pomineme-li tedy závratnou kariéru, již jsem započal coby hotelový recepční a ukončil až na daleko významnějším postu topiče tamtéž. K mým koníčkům patří již od počátku milénia zejména mé každoroční anabáze do mojí milované druhé domoviny, Jihoafrické republiky, a pokud pak setrvávám na naší polokouli, nejraději píši a píši a píši, aby měli ti, kdo umí číst, co číst, pokud to chtějí číst.

Seznam rubrik