Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J72a42n 75R54á95ž

30. 9. 2015 15:06

Jsou to ale idioti, myslím ty tupé politiky, chtít po někom, kdo nikdy nepoznal jiný život,  než život řízený náboženskými autoritami podle pravidel Islámu, aby pochopil, že bude žít v zemi, kde pravidla určují orgány státní moci a nad jejich dodržováním dohlížejí orgány moci soudní a ty jsou nábožensky neutrální.

Tedy například i to, že co Islám považuje za normu, může být v zemi jejich nového působení trestním činem.

Muslimovi pravidla  podle kterých musí žít, určuje Korán a při pochybnostech mu správnost výkladu určí Imám. Laický výklad Koránu nebo odklon  od jeho fundamentů, je v Islámu nepřípustný!!

V žádném případě se tak nemůže muslim řídit nějakou ústavou, čili zákonem, který napsali nevěřící v případech, kdy je tento zákon v rozporu s učením Mohameda.

A to mluvím jen o těch, kdo do Evropy přišli s mírem v duši. 

Ach jo!

2 0
možnosti
JN

J84i88ř26í 45N41o77s18e19k

30. 9. 2015 14:48

Hlavně je otázka, zda něco vůbec chápou pod pojmy "svoboda vyznání" , "rovnoprávnost obou pohlaví" atd

1 0
možnosti
Foto

úspěch bude, když si s tím vytřou prd.l a přestanou tak na tento úkon používat holou ruku

1 0
možnosti
PK

P75e18t47r 47K28a78p64l73a43n

30. 9. 2015 13:55

Imigranti se nestěhují do Německa, proto, že by chtěli převzít tamní způsob života, jde jim hlavně o co nejvyšší příjmy.Když už za cestu dali tak horentní sumy peněz, určitě si nebudou číst Německou ústavu, leda že by jim za to Němci platili. Ale i kdyby si jí přečetli, sotva se podle ní budou řídit, když není součástí koránu.

2 0
možnosti
VT

Já bych spíš vydal v milionovém nákladu korán v němčině. Pro Angelu vázaný v kůži.

2 0
možnosti
JC

Zkouška ze znalosti Ústavy by měla být i u nás podmínkou udělení občanství komukoli vyjma Slováků, Slezanů a Lužických Srbů, ovšem za podmínky, že bude skládána v češtině nebo slovenštině.

2 0
možnosti
  • Počet článků 1394
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1296x
Od chvíle, kdy jsem se narodil, uplynulo již plus mínus devět pětiletek. A mám-li se za těmito ohlédnout, pak o sobě mohu zmínit třeba to, že jsem strávil řádově dvě desetiletí ve školních škamnách, od mateřské po vysokou školu, abych poté většinu své profesní dráhy strávil tamtéž, jen na opačné straně barikády. Pomineme-li tedy závratnou kariéru, již jsem započal coby hotelový recepční a ukončil až na daleko významnějším postu topiče tamtéž. K mým koníčkům patří již od počátku milénia zejména mé každoroční anabáze do mojí milované druhé domoviny, Jihoafrické republiky, a pokud pak setrvávám na naší polokouli, nejraději píši a píši a píši, aby měli ti, kdo umí číst, co číst, pokud to chtějí číst.

Seznam rubrik