Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DD

Je to samozřejmě pitomost na druhou. Olovem se střílí již stovky let a problém to není. Chtěl bych poukázat na jeden aspekt. Existují sice ocelové broky a dá se s nimi bezpečně střílet v plastových kontejnerech, Ale! Vzhledem k nižší hmotnosti oceli musí být broky větší, vejde se jich do patrony méně, mají horší balistický koeficient a výsledkem je, že se zvyšuje počet zraněné zvěře, kterou se nepodaří dohledat a ta následně bídně hyne. To ty ekopitomce zjevně nezajímá. Pro Boha živého kdy už ten Kocourkov vezme konec?!

0 0
možnosti
JC

A policie bude dělat razie v domácnostech, na chalupách a chatách, zda tam někdo nemá uschované zakázané broky nebo staré udice ... vlítnou na vás zakuklenci s řevem a ječením jako na vařiče pervitinu, sotva vás někdo udá, že jste střílel se vzduchovkou olověnými broky.

3 0
možnosti
VP

Správně. A k tomu to budou dělat preventivně rovnou i úředníci při prohlídkách kamen, zda v nich někdo netopí něčím neekologickým, jak už bylo schváleno dříve. ;-(

0 0
možnosti
MR

M43a79r67t52i68n 34R95a50m

9. 6. 2016 13:16

Karma! Pobavil, potěšil - jako vždy! R^

4 0
možnosti
  • Počet článků 1394
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1273x
Od chvíle, kdy jsem se narodil, uplynulo již plus mínus devět pětiletek. A mám-li se za těmito ohlédnout, pak o sobě mohu zmínit třeba to, že jsem strávil řádově dvě desetiletí ve školních škamnách, od mateřské po vysokou školu, abych poté většinu své profesní dráhy strávil tamtéž, jen na opačné straně barikády. Pomineme-li tedy závratnou kariéru, již jsem započal coby hotelový recepční a ukončil až na daleko významnějším postu topiče tamtéž. K mým koníčkům patří již od počátku milénia zejména mé každoroční anabáze do mojí milované druhé domoviny, Jihoafrické republiky, a pokud pak setrvávám na naší polokouli, nejraději píši a píši a píši, aby měli ti, kdo umí číst, co číst, pokud to chtějí číst.

Seznam rubrik