Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Dnes jsem letmo na ČT24 zaslechl kousek nějakého projevu Andělky. Prý už ne multikulti, protože to vytváří paralerní struktury, ale plná integrace.:-) U nás už jednu mnohasetletou zkušenost máme. V každém případě, německé neziskovky se můžou těšit.

0 0
možnosti
MP

Právě jsem shlédla dokument z archivu ČT (včera se znovu vysílal na Dvojce) o křesťanech v Iráku. Ti křesťané tam v TV vidí, jak Německo bere davy muslimských uprchlíků a ti dostávají k dispozici křesťanské kostely. Nechápou. Ani já nechápu. Na návštěvu našeho parlamentu přijel jeden duchovní z Iráku. Původně měl vystoupit v parlamentu, ale sešlo z toho, prý není dost významný. Je mi zle z toho, jak se k tomuto problému staví Evropa (občas tvrdící, že se hlásí ke křesťanským kořenům). Nehlásí. Zrazuje je. Křesťané měli být evakuováni mezi prvními, nemají totiž skoro kam jít. Merkelová, dcera pastora, ty kořeny zrazuje také a celé to slavné CDU/CSU. Takže se dobře dívejme na osudy křesťanů, kteří uprchli z ninivské pláně. Kam jednou půjdou naši potomci?

Kdepak doktora, ti hrobaři Evropy potřebují něco jiného.

7 0
možnosti
JR

J94a86r51a 51R98a97n65k

17. 12. 2015 19:11

Nechte Merkelovou na pokoji, byla to nejlepsi evropska politicka, nez se ji Vladimir pomstil za sankce a postaral se svym vetovanim v OSN o poradny chaos v Evrope:-/

1 1
možnosti
PT

P50e31t20r 79T81o91m80e84k

17. 12. 2015 19:33

A ona chudinka jedna hloupá za nic nemůže ?

0 0
možnosti
MP

Moji připomínku, že by pro ni bylo vhodnější jiné oddělení než oční, nejlépe uzavřené, jste zmínil na konci blogu Vy sám, takže ode mě už jenom KarmaR^

6 1
možnosti
PT

P96e45t78r 72T95o92m92e63k

17. 12. 2015 17:35

Merkelovou a spol. bude třeba vynést násilím. A pak je soudit a odsoudit.

7 1
možnosti
  • Počet článků 1394
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1273x
Od chvíle, kdy jsem se narodil, uplynulo již plus mínus devět pětiletek. A mám-li se za těmito ohlédnout, pak o sobě mohu zmínit třeba to, že jsem strávil řádově dvě desetiletí ve školních škamnách, od mateřské po vysokou školu, abych poté většinu své profesní dráhy strávil tamtéž, jen na opačné straně barikády. Pomineme-li tedy závratnou kariéru, již jsem započal coby hotelový recepční a ukončil až na daleko významnějším postu topiče tamtéž. K mým koníčkům patří již od počátku milénia zejména mé každoroční anabáze do mojí milované druhé domoviny, Jihoafrické republiky, a pokud pak setrvávám na naší polokouli, nejraději píši a píši a píši, aby měli ti, kdo umí číst, co číst, pokud to chtějí číst.

Seznam rubrik