Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J94a25r37a 51R13a91n47k

28. 12. 2015 1:05

Proc pouzivate fotografii z Indie? Tento hoax je uz asi 6 let stary a na netu to behalo jako vtipRv

0 0
možnosti
JR

J53a58n 56R15á78ž

25. 12. 2015 16:52

Když jsme hlasovali o vstupu do EU, byl volný pohyb zřejmě největší lákačka. V roce 1969 mi byl oderbran pás, prý v zájmu státu, a tak i já se nechal v euforii nově získaného pasu nalákat. A vůbec neposlouchal kamaráda, který už tehdy říkal: "Schengen má tu samou funkci jako kus špeku v pasti na myši"!

0 0
možnosti
Foto

A to je tedy vykutálený Schengen, co? Policisté sice nekontrolují, ale dráhy ano.

0 0
možnosti
VP

Policisté na to přece nemají čas. Ti opečovávaní imigranty, co už mají doma. :-/

0 0
možnosti
Foto

A na celé té věci je nejsmutnější to, že mezi skandinávskými zeměmi byly otevřené hranice už v dobách našeho nejhlubšího komunismu. My, jako rudí občané, museli mít jen vízum pro S, DK nebo N a platilo pro všechny 3 země (pamatuji už ze 70. let). Mezi nimi hranice neexistovala. Tak tomu bylo dlouhá desetiletí a zničí to až ti, co se o nich nesmí mluvit špatně.

3 0
možnosti
Foto

Děkuji za poučení, Tomáši. Já myslel, že to existuje pouze v Beneluxu.

Ke své hanbě přiznám, že kromě dánské pornografie (kdysi, v 60. letech, kdy byla v Německu ilegální) a švédských turistů, které jsem často vodil, toho o těch zemích moc neznám.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1394
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1273x
Od chvíle, kdy jsem se narodil, uplynulo již plus mínus devět pětiletek. A mám-li se za těmito ohlédnout, pak o sobě mohu zmínit třeba to, že jsem strávil řádově dvě desetiletí ve školních škamnách, od mateřské po vysokou školu, abych poté většinu své profesní dráhy strávil tamtéž, jen na opačné straně barikády. Pomineme-li tedy závratnou kariéru, již jsem započal coby hotelový recepční a ukončil až na daleko významnějším postu topiče tamtéž. K mým koníčkům patří již od počátku milénia zejména mé každoroční anabáze do mojí milované druhé domoviny, Jihoafrické republiky, a pokud pak setrvávám na naší polokouli, nejraději píši a píši a píši, aby měli ti, kdo umí číst, co číst, pokud to chtějí číst.

Seznam rubrik