Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KJ

Už to bude bezmála 20 let, vraceli jsme se autobusem z dovolene v Chorvatsku. Ve tři ráno, většina osazenstva spala, jsme překročili hranice do Rakouska. Uniformovaní rakouští policajti nás tehdy velmi nevybíravé vyhnali ven, aby si nás mohli prohlédnout. Moje tehdy tříletá dcera se nechtéla okamžitě probudit. Užil jsem si tenkrát rakouského Raus! a Schnell! do sytosti. Tolik k těm milejším Rakušákům.

1 0
možnosti
Foto

Vaše starosti bych chtěl mít, autore Rv.V

1 0
možnosti
Foto

Dotace jsou nesmyslné, staví se za ně idiotské stavby a stát si na to ve finále půjčuje. Jediný, kdo na tom vydělá jsou ti, kteří to organizují a provádějí. Pro stát to ale znamená jen dfalší zadlužení. Pokud to někdo nezarazí, stát to položí Rv

3 2
možnosti
PK

P36e74t36r 42K93a52p29l38a98n

19. 12. 2015 21:13

Ta údajná "dohoda o kvótách" není nic jioného než sprostý diktát. V době, kdy jsme do EU vstuopovali, nebylo ještě o takovém jednání ani potuchy. Všechno se dohadovalo na základě konsenzu. Po změně podmínek je jediné logické řešení z takového spolku vystoupit. Žádné dotace nejsou relevantním důvodem k setrvání v takové trapné totalitní organizaci, řízené několika nezodpovědnými úředníky.

6 1
možnosti