Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

Je tu jeden zásadní problém! V tom křoví mi nikdo nebere možnost chlastat do němoty nebo si dát něco silnějšího...

0 0
možnosti
JM

J42a69k61u32b 52M92a50c92h

7. 12. 2015 9:53

Není nic krásnějšího než finanční podpora potřebných. Ale kdo to vlastně je? Možná 85% na náklady neziskovky a zbytek? Kdo ví. Rád pomohu. ale dejte mi konkrétní informaci komu. Budu ho podporovat, ale i sledovat. Důvěra je dobrá, kontrola lepší. Už jsme se jednou spálil. Podporoval jsem jednoho mladičkého cikána (omlouvám se ze ten výraz, ale na paskvil - rom, výtvor to nesmyslné politické korektnosti si nezvyknu. Nakonec on sám o sobě říkal že je cikán ). Byl nejlepší ve třídě a s mojí podporou plánoval další studium. Ovšem nulová podpora v rodině a vliv kamarádů z ghetta vykonaly své. Začal utíkat ze školy a nakonec mi s kamarády vykradli garáž. A z proromských aktivistů si dělali legraci. Takže anonmní peníze ani náhodou.

Za článek velká karma

1 0
možnosti
MM
MS

Souhlas R^ 

Jinak díky za tip, zrovna jsem uvažoval, že bych měl místo Lékařů bez hranic poslat tentokrát finanční dar, zaměřený na pomoc výhradně českým občanům. A to zhodnocení daru "zlatým řezem Karla Janečka" je navíc výborný nápad. A pro mne i záruka solidnosti.

2 0
možnosti
Foto

Ono to je často drobet jinak než jak to vypadá. Velká většina těch rádoby bohulibých projektů na pomoc zoufalým slouží především k slušnému živobytí jejich provozovatelů. Přispějete -li, potvrzujete vlastně, že sociální stát jak je prezentován a podporován neplní svou funkci a podporujete jen systém tzv. neziskové výdělečné činnosti na úkor lidí, kteří by si nějakou skutečnou pomoc někdy možná i zasloužili.

8 0
možnosti
Foto

K68a19r69e42l 53R74a35d92a

6. 12. 2015 12:58

Vynikající nápad. Jen se obávám, že naši mocní ho nepřijmou. To by museli přiznat, že stát má nějakou zodpovědnost  za své občany.  Když už  nám odebere víc než polovinu vydělaných peněz.

5 0
možnosti