Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Pondělíku, v poslední době se ve svých článcích zamotáváte do čím dál tím složitějších souvětí s chybně používanými přechodníky. Tím se Vaše úvahy stávají nečitelnější. Zabrzděte, prosím, přečtěte si po sobě ty Vaše slohové úkoly a vyjadřujte se srozumitelněji. V kratších větách, když Vám ty delší nějak moc nejdou. Děkuji.

0 0
možnosti
Foto

Vymyslet se dá, v této situaci, jakákoliv teorie a zdůvodnit jakákoliv varianta.

Oproti vaší ryzí teorii však stojí již ověřená fakta.

Uprchlíci přes naší republiku nešli, ačkoliv by to měli blíže. Přesto se po mnoha a mnoha stech kilometrech cestování naší zemi vyhnuli. Víte proč? A vy teď přijdete s teorií, že se k nám teď pohrnou. Budiž, může být, nic se nemá zanedbat. Jen by bylo dobré si rozebrat, proč by k nám měli proudit teď, když se nám předtím vyhnuli a udělat taková opatření, aby zůstali u svého původního úmyslu.

Co navrhujete?

0 0
možnosti
JK

Pokud je z Německa vrátí do Rakouska a budou hlídat hranici, je logické, že se pokusí táhnout jinudy, nemyslíte ?

1 0
možnosti
PS

Pokud si někdo ještě neuvědomil, že se nám toto nebezpečí nevyhne a bezpečnostní situace se i u nás zhorší razantním způsobem, je nejvyšší čas si tuto možnost připustit. Většinou Německo bude vracet ty nejvíc problémové a ti právě z Rakouska zamíří přes zelenou hranici k nám. Řeknu Vám, nechtěl bych bydlet na samotě u lesa poblíž rakousko- českých hranic. O ženám ani nemluvě. Teď by preventivně měl konat stát a posílit ostrahu hranice. Než se stane nějaký incident.

3 0
možnosti
Foto

S vašim kategorickým tvrzením kategoricky nesouhlasím. ;-)

Ano, možnost je třeba připustit a nic nezanedbat.

Jen doufám, že v Jižních Čechách a Moravě tento váš názor unikne pozornosti, jinak tu máme další exodus - do vnitrozemí.

0 0
možnosti
JJ

J97i64ř44í 75J29o54n52á81š

17. 1. 2016 14:28

Umí si někdo z našich občanů vůbec představit potulující se "chudáky inženýry a vědce",kteří neumí ani psát a číst ve svém jazyce,natož v našem,jak se bezprizorně toulají naší republikou? Při současném stavu chápání demokracie a stavu naší policie...Brrrr,tak to je opravdu poměrně slušný scénář na horor....

3 0
možnosti
KM

K23a12r71e59l 74M30a44s43e31k

17. 1. 2016 14:33

Zjistěte si něco o vzdělávacím systému v Syrii, míře gramotnosti a tamních výdajích na školství ve srovnání s ČR a snad přestanete plácat nesmysly.

0 6
možnosti
Foto

I75v89a12n 29M69a81r15e20k

17. 1. 2016 14:06

Ono si stačí vzpomenout jak před pár léty probíhal "export" produktů z Německa které zahnusily naše pohraničí,dopadne to stejně ? ! 8-o;-(Rv

1 0
možnosti
MR

Osobně jsem klidný, neboť proč se ničit tím, že naše ovčonská společnost není schopna vytvořit určitý jednotný tlak na své potřeby a potřeby své země a jen je ve všem následným generálem.

Zde navíc platí že se učíme za pochodu z toho co okolní životní tlak ukáže že je zde přežité.

Přežitá je zde totalita politické korektnosti která pramení ze snahy zrovnoprávnit vstup žen do politiky a potlačit některé brzdy jež jsou na mužské straně.

Následek je slepá uzavřená matronská politika s ženskou mentalitou, jež je ochranářská, pečující, uzavřená do určitého stereotypu a kruhu, neschopná překričit svůj stín.

Ocitáme se na vrcholu vývoje jež začal někde v roce 1916 a znamenal vstup žen do veřejného a politického života a za poslední destiletí převážil doposud silný mužský fenomén.

Dnes jde vlastně o obrodu naší civilizace a zkoušky ... .

0 4
možnosti
PS

Dlouhé, ale zbytečné. Myslím, že nemáte pravdu. Popírat rovnoprávnost žen je v podstatě to samé, co sem přinášejí muslimové. A to opravdu nikdo kromě vás nechce. Ženský faktor v politice nesouvisí s politickou korektností, i když dáte příklad neměcké kancléřky. Co potom paní Thatcherová ?

1 0
možnosti
Foto

Moc hezky jste popsal merklovskou koncepci řešení uprchlické krize aneb kam až může levicový extrémismus dojít...., karmaR^

3 0
možnosti
TN

Souhlas,az na to oznaceni "chudaci" .Za blbost se plati! A Rakousko tu svoji dobroserskou politiku a alibismus,ze je vsechny necha beztrestne prehopsat do Nemecka , zaplati i s urokama.

6 0
možnosti
Foto

To máte pravdu, jen to s nimi bohužel odskáčeme i my.

2 0
možnosti

Reálný pohled a zhodnocení situace.

Karma

6 0
možnosti