Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jak jste přišel na to, že silnice by se stala závodní drahou? Fakt si myslíte, že lidi jezdí vcelku normálně jen proto, že se bojí, že někde bude strážník s radarem?

Co takhle vykašlat se na měření a trestat pouze pokud někdo způsobí nějakou škodu? Trestat důsledky nezodpovědného chování a nikoliv preventivně předpokládat, že každý kdo jede o 3 km vyšší rychlostí je kriminálník, kterého je potřeba ztrestat. Jak by se vám líbilo, kdyby vás někdo buzeroval na kole, že nejedete přesně podle nesmyslných předpisů? Nebo když náhodou spadnete tak vám napaří pokutu, protože jste způsobil dopravní nehodu? Bolševických nesmyslů, které umožňují dělat ze slušných lidí lidi snadno trestatelné a tudíž poslušné tu máme víc než dost. Bude jen dobře když aspoň jeden zmizí.

1 1
možnosti
JF

Zapíchnout na rovné místo nesmyslné omezení rychlosti kvůli kasírování, je nestydatost postrádající legitimitu. Legitimitu dopravním omezením dává pouze rozumné zajištění plynulosti, příp. bezpečnosti. Nelegitimní pravidla není třeba dodržovat, naopak, proti státu, který je příjmá, je třeba bojovat. To se samozřejmě netýká jen buzerace na silnicích.

3 1
možnosti
VP

To je přímo ukázkové. Nehodlám dodržovat předpis, který je podle mě osobně zbytečný... a běda tomu, kdo mě za to chce trestat! ;-)

1 0
možnosti