Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P68e68t70r 29K69a36p92l86a35n

23. 1. 2016 16:47

Při čtení tohoto článku jsem nemohl nevzpomenout a jiného Američana, který se vrátil do česka a také horuje pro imigranty, asi jsou s tím slovenským nějak spřízněni. Jestli to není nějaká americká nemoc.

5 0
možnosti
VP

Myslíte toho pána, co ho nemám rád já a se mnou asi deset a půl milionu Čechů? ;-) Tak to není americká nemoc, to je naopak americká rekonvalescence. Protože podle zpráv Američané právě zavádějí vízovou povinnost všem bezvízovým Evropanům, kteří v několika posledních letech pobývali v zemích, odkud se rekrutují islámští teroristé. Takže minimálně v případě toho Američanoslováka bych nevylučoval, že se vrací proto, že ho coby potenciálního islámského teroristu po dvaceti letech ženou svinským krokem.

5 0
možnosti
AM

Takže zakázat návrat do vlasti, zakázat možnost podávat trestní oznámení podezřelým individuím, "jakýmsi ekonomům", omezit svobodu slova atd.

???

0 1
možnosti
VP

To vysloveně ne. Ale představa, že jsme třeba my volyňským Čechům v těžkých dobách umožnili přesídlení do jejich pravlasti a oni by se nám vzápětí odvděčili tím, že by obžalovali náš stát, protože jsme spolu s nimi neimportovali i dav muslimů... :-/

7 0
možnosti
  • Počet článků 1394
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1273x
Od chvíle, kdy jsem se narodil, uplynulo již plus mínus devět pětiletek. A mám-li se za těmito ohlédnout, pak o sobě mohu zmínit třeba to, že jsem strávil řádově dvě desetiletí ve školních škamnách, od mateřské po vysokou školu, abych poté většinu své profesní dráhy strávil tamtéž, jen na opačné straně barikády. Pomineme-li tedy závratnou kariéru, již jsem započal coby hotelový recepční a ukončil až na daleko významnějším postu topiče tamtéž. K mým koníčkům patří již od počátku milénia zejména mé každoroční anabáze do mojí milované druhé domoviny, Jihoafrické republiky, a pokud pak setrvávám na naší polokouli, nejraději píši a píši a píši, aby měli ti, kdo umí číst, co číst, pokud to chtějí číst.

Seznam rubrik