Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J25a21n 10R51á59ž

7. 5. 2016 17:05

Reaguji na poslední odstavec: Bruselští mocipáni opravdu kopírují komunisty v posedlosti internacionálním socialismem, ale dělali to dosud sofistikovaněji, než to dělali ti moskevští v domnění, že to občané neprokouknou.

Komunisté napřed zavedli krutý teror, přehnali to a museli uzdu povolit. Europanští socialisté napřed lákali občany na hospodářskou spolupráci a volný pohyb osob, aby teprve později začali mluvit o jednotné socialistické federální EU. A jak to u socialistů bývá, v nedostatku trpělivosti to také přehnali, začali tlačit přiliž na pilu. Občané je prokoukli a čím dál hlasitěji dávají najevo svůj nesouhlas. s jejich politikou a nejhlasitěji ti, kdo totalitu poznali na vlastní kůži.

A tak bruselští pod taktovkou Němacka přijali Merkel-Gauckovu myšlenku zaplavit Evropu muslimskými kolonisty v domnění, že tak zakryjí podstatu jejich marxistického internacionalismu. Ale jsem přesvědčen, že se jim to už vymklo z rukou a dění v Evropě dostalo spád, jehož konec ani rychlost směřující ke konci Evropy,jak jsme ji dosud znali, už nedokáže nikdo předvídat.

7 0
možnosti
VP

Je to smutné, ale dostal jsem novinový článek ze zbídačené africké Zimbabwe. Už i tam se nám za ten náš "internacionalismus" pošklebují. Že takové "píp" jako my ani v nejchudší a nejzaostalejší Africe nenajdeme. Což použiji ve článku v nejbližší době. ;-(;-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 1394
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1273x
Od chvíle, kdy jsem se narodil, uplynulo již plus mínus devět pětiletek. A mám-li se za těmito ohlédnout, pak o sobě mohu zmínit třeba to, že jsem strávil řádově dvě desetiletí ve školních škamnách, od mateřské po vysokou školu, abych poté většinu své profesní dráhy strávil tamtéž, jen na opačné straně barikády. Pomineme-li tedy závratnou kariéru, již jsem započal coby hotelový recepční a ukončil až na daleko významnějším postu topiče tamtéž. K mým koníčkům patří již od počátku milénia zejména mé každoroční anabáze do mojí milované druhé domoviny, Jihoafrické republiky, a pokud pak setrvávám na naší polokouli, nejraději píši a píši a píši, aby měli ti, kdo umí číst, co číst, pokud to chtějí číst.

Seznam rubrik