Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Tak mi frau Šabatová připomíná ten vtip ze socíku, kdy Štrougal s Husákem vyrazili na inspekční cestu. Nejprve zavítali na vysokoškolské koleje, kde si studenti stěžovali na špatné ubytování, stravu atd. No Štrougal jim řekl, že si musí pomoci sami. Pak přijeli do věznice, kde si vězni stěžovali na to samé, co studenti. Štrougal nařídí, že okamžitě se vězňům musí vyhovět a vše okamžitě zlepšit. No a pak se Husák ptal, proč studentům, co jsou budoucnost národa nevyhověl, kdežto vězňům ve všem vyhověl. Štrougal mu odpověděl,  milý Gusto, študovat my již nikdy nebudem. Tak, že by si Šabatka dělala  taky fóra do budoucnosti;-D

0 0
možnosti
KC

Od jisté doby, když uslyším jméno Šabatová, mám celý den po náladě.

2 0
možnosti
VP

Omlouvám se. Vážně jsem vám náladu zkazit nechtěl. Je mi to líto... ;-)

1 0
možnosti
IH

Buďte v klidu paní ombdusmanka si chystá dobré zacházení až ji tam za ty blbé kecy zavřou

4 0
možnosti

Ač ateista, dal bych i na modlení, aby se vám vaše přání co nejdříve splnilo.

1 0
možnosti
VM

V93á74c16l78a72v 68M26a87c89h

10. 12. 2015 11:16

věřím že pokud se do nějakého takového zařízení někdy dostanete, zjistíte že p. obdusmanka je již starousedlíkem v sousední cele/kleci :-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 1394
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1273x
Od chvíle, kdy jsem se narodil, uplynulo již plus mínus devět pětiletek. A mám-li se za těmito ohlédnout, pak o sobě mohu zmínit třeba to, že jsem strávil řádově dvě desetiletí ve školních škamnách, od mateřské po vysokou školu, abych poté většinu své profesní dráhy strávil tamtéž, jen na opačné straně barikády. Pomineme-li tedy závratnou kariéru, již jsem započal coby hotelový recepční a ukončil až na daleko významnějším postu topiče tamtéž. K mým koníčkům patří již od počátku milénia zejména mé každoroční anabáze do mojí milované druhé domoviny, Jihoafrické republiky, a pokud pak setrvávám na naší polokouli, nejraději píši a píši a píši, aby měli ti, kdo umí číst, co číst, pokud to chtějí číst.

Seznam rubrik