Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VP

Nikomu z těch, kdo to tu do této chvíle komentovali, jeho názor nemám v úmyslu vyvracet. Také jsem tu nehodnotil to, o čem nic nevím. Hodnotil jsem jenom to, co jsem hodnotil. A kdybych dejme tomu napsal, že jsem si kvůli vám vzal u lichvářů na splátky počítač, abyste měli co číst, dostal se tím do dluhů a vy jste byli očerňováni za to, že jste mi ho nezaplatili... Kdybych se dostal do finančních potíží a pak to sváděl na někoho jiného, komu jsem kdy za života nějak přispěl... Myslím, že byste mě měli (oprávněně) za... "píp".

1 0
možnosti
JN

J80i13ř42í 73N74o73s19e66k

2. 2. 2016 14:47

Pane kolego, Míla si ty peníze půjčil na kampaň poté, co mu strana slíbila, že vše doplatí. Myslím, že váš příklad kulhá. Hodnotil jste to, co víte z médií. Věřte tomu, že (nejen) v tomto případu se zachovala zločinně.

0 0
možnosti
JN

J81i10ř16í 76N33o74s65e59k

2. 2. 2016 11:43

Pane kolego, čtu vás rád, ale tohle jednostranné zavržení mi k vám nesedí. Nevěřím, že vidíte realitu tak jednoduše.

BTW, znal jste ho?

Já ano - už dlouho, a nestydím se za to, i když politicky jsme stáli každý jinde. Pokud nejde o zločince, mohu si svého protivníka i vážit.

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Takova-nenavist-az-za-hrob-Lenka-Prochazkova-drasave-o-smrti-Miloslava-Ransdorfa-419875

1 0
možnosti
Foto

J72i57ř39í 14L93i51b39e46r

2. 2. 2016 11:35

Zdvořile bych si dovolil podotknout, že třeba školní prospěch Alberta Einsteina prý nepatřil k nejlepším (na rozdíl od zesnulého). Jeho "praktičnost" prý taky byla "legendární", přesto ho nikdo nekáráme za dluhy či bohatství. Známý příklad jsem použil pro názornost, ne, že bych tyto dva pány srovnával jako "rovný s rovným". A že mícháte dohromady hrušky a jablka - samozřejmě, je jen ostudou komunistů, že nepřispěli na volební kampaň. Ale takoví už oni jsou, divím se, že jste si na to ještě nezvyknul. Jen brát, nikoli dávat. To, že se zesnulý od nich radikálně lišil, a třeba i v EP rozuměl tomu, o čem se hovoří, bych doopravdy nebral jako mínus. Že pan zesnulý netrpěl přílišnou praktičností a více ho zajímaly ideje a ideály je, myslím, dostatečně známé. Zatímco ženské se na život v drtivé většině dívají "přes prachy" - to říkají (i) moje neveselé zkušenosti. Tak co jste čekal - že ho jeho vdova bude chválit, jaký to byl velký duch? A že jí bylo ctí po jeho boku žíti? ?

1 0
možnosti
JN

J89i22ř52í 53N14o81s24e57k

2. 2. 2016 11:57

Máte v podstatě pravdu, ale myslím, že vdova mu nevyčítala nic jiného, než slepou důvěřivost a zápal pro věc. Při rozloučení o něm mluvila spíš hezky, ale po právu zepsula stranu, která mu nejspíš naslibovala kdovíco, a pak ho v tom nechala se plácat, a média, co na něho pořádala doslova hony.

3 0
možnosti
  • Počet článků 1394
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1273x
Od chvíle, kdy jsem se narodil, uplynulo již plus mínus devět pětiletek. A mám-li se za těmito ohlédnout, pak o sobě mohu zmínit třeba to, že jsem strávil řádově dvě desetiletí ve školních škamnách, od mateřské po vysokou školu, abych poté většinu své profesní dráhy strávil tamtéž, jen na opačné straně barikády. Pomineme-li tedy závratnou kariéru, již jsem započal coby hotelový recepční a ukončil až na daleko významnějším postu topiče tamtéž. K mým koníčkům patří již od počátku milénia zejména mé každoroční anabáze do mojí milované druhé domoviny, Jihoafrické republiky, a pokud pak setrvávám na naší polokouli, nejraději píši a píši a píši, aby měli ti, kdo umí číst, co číst, pokud to chtějí číst.

Seznam rubrik