Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J26a69n 61R17á55ž

24. 2. 2016 18:44

Pobal jsem teď delší čas v nemocnici. A to na třech odděleních.

První poznatek: Lékaři, sestry, pomocný personál....všichni byli skvělí. Opravdu skvělí!!!!!

1 0
možnosti
JR

J58a67n 19R80á84ž

24. 2. 2016 18:54

Druhý poznatek: Sestry do jedné nadávaly na systém, který nutí "lůžkovou" sestru studovat sedm lket odbornou školu a pak dělat šestnáctky, soboty, neděle a když mají volno, tak jezdit na odborné semináře za stejne penize, jako má nezaměstnaný Cikán. Výsledek: Když daly tři sestry k 1.2. výpověď, muselo chirurgické oddělení zavřít 30 % pokojů.

Třetí poznatek: Ve městě, kde je na pracáku evidovaných několik tisíc nezaměstnaných žen, většinu pomocného personálu tvoří Ukrajinky

P.S. A Univerzity v tomto městě chrlí další politology , sociology, filozofy, genderové specialisty a PR managery, z nichž většina jsou ženy. Zde se hodí použít slavný citát z Hamleta a Dánsko nahradit Českem.

5 0
možnosti
MT

Neni problem. Brzo jiz budeme mit dostatek doktoru ze Syrie, jen co nam je ta spanilá EU vnuti... :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 1394
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1273x
Od chvíle, kdy jsem se narodil, uplynulo již plus mínus devět pětiletek. A mám-li se za těmito ohlédnout, pak o sobě mohu zmínit třeba to, že jsem strávil řádově dvě desetiletí ve školních škamnách, od mateřské po vysokou školu, abych poté většinu své profesní dráhy strávil tamtéž, jen na opačné straně barikády. Pomineme-li tedy závratnou kariéru, již jsem započal coby hotelový recepční a ukončil až na daleko významnějším postu topiče tamtéž. K mým koníčkům patří již od počátku milénia zejména mé každoroční anabáze do mojí milované druhé domoviny, Jihoafrické republiky, a pokud pak setrvávám na naší polokouli, nejraději píši a píši a píši, aby měli ti, kdo umí číst, co číst, pokud to chtějí číst.

Seznam rubrik