Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Pracoval jsem cca 15 let pro několik německých firem a řekl bych, že práce tam byla účelněji organizována a byl přirozenější respekt k nadřízeným. Pracovitost není jen v rychlosti házení lopatou.

Do Německa přišly po r.1945 miliony cizinců nejrůznějších národností, počínaje Italy. Nepočítám Sudeťáky. Zatím jsou stále motorem Evropy, negativa - jak vypadají části velkých měst, přiznávám. Současnost - obrovské množství najednou, žádný výběr, islám, co je moc to je moc.

0 0
možnosti
Foto

Uprchlická tsunami bude silný zabiják německé ekonomiky, to nepochybně. Ale s tím, že Němci nejsou moc pracovití se velmi mýlíte nebo jste to nevhodně formuloval. Pomiňme pocitová hodnocení a dívejme se na čísla, která výkonnost Němců staví hodně vysoko.

0 0
možnosti
VP

Pochopitelně že šlo o ironii. :-)

0 0
možnosti
IC

Já myslela, že jen Němci si přistěhovalce dovedou integrovat. Nás stále poučují a .....

0 0
možnosti
IB

I12v79o 39B42o12u66š50e

8. 3. 2016 11:59

No vidite a pan Pondelik vam to objasnil. Obecne blogy tady na iDnedsu, a nejen, jsou hotova studnice moudrosti......;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 1394
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1273x
Od chvíle, kdy jsem se narodil, uplynulo již plus mínus devět pětiletek. A mám-li se za těmito ohlédnout, pak o sobě mohu zmínit třeba to, že jsem strávil řádově dvě desetiletí ve školních škamnách, od mateřské po vysokou školu, abych poté většinu své profesní dráhy strávil tamtéž, jen na opačné straně barikády. Pomineme-li tedy závratnou kariéru, již jsem započal coby hotelový recepční a ukončil až na daleko významnějším postu topiče tamtéž. K mým koníčkům patří již od počátku milénia zejména mé každoroční anabáze do mojí milované druhé domoviny, Jihoafrické republiky, a pokud pak setrvávám na naší polokouli, nejraději píši a píši a píši, aby měli ti, kdo umí číst, co číst, pokud to chtějí číst.

Seznam rubrik