Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Merklova prave dnes celou situaci vyresila. Prohlaseni pri rozhovoru s tureckym PM Ahmetem Davotoglu: " Migranty, kteri jsou nyni v Turecku (v poctu, ktery nikdo neumi odhadnout) legalizujeme a pomoci POVINNYCH kvot budou rozdeleni do clenskych zemi EU ". A je vymalovano!

0 0
možnosti
Foto

Politik, ať je z jaké chce strany, vždy myslí dobře. Pro sebe dobře. Podle Rakouské školy ekonomie můžeme říct, že každý člověk svým jednáním maximalizuje svůj užitek. Toto tvrzení je prokázané a proto můžeme v této apriorní logice pokračovat. Protože politik je člověk proto jedná tak jako člověk, tedy svým jednáním maximalizuje svůj užitek.

Z těchto důvodů je naivní očekávat, že politici jednají tak, aby maximalizovali užitek ostatních lidí ve společnosti.

0 0
možnosti
Foto

Jedna z ověřených válečných zásad spočívá v tom, že bránit vlastní teritorium je nutné nikoliv na vlastním, ale na cizím, nejlépe na útočníkově území.....zahajovat obranu na vlastním území vede většinou ke katastrofě. Ochrana (obrana) Shengenského prostoru, chcete-li Evropského teritoria, by měla být v ideálním případě zajišťována na linii pobřeží Severní Afriky, malé Asie a na vnější (západní a jižní) hranici Turecka (NATO). Pokud jde o mořskou hranici, pak by mělo být zabráněno přístupu lodí s imigranty do mezinárodních vod - měly by být zachytávány ve výsostných vodách (Tunis, Lybie, Egypt, Libanon, Syrie a Turecko) a vraceny na místa vyplutí.

Stupeň ochrany (obrany) musí být adekvátní reálné hrozbě - v tomto smyslu je v určitém stadiu ohrožení možno uvažovat i o provedení mezinárodní humanitární akce s masivní podporou ozbrojených sil minimálně Evropských zemí = tedy provedení obsazení a vybudování vojensky chráněných velkokapacitních záchytných utečeneckých táborů na pobřeží Severní Afriky, určené pro dlouhodobý pobyt a přežití lidí s tím, že by zde, mimo jiné bylo prováděno azylové řízení. Uvedené řešení by vyřešilo několik zásadních problémů najednou - záchrana lidských životů (utonutí na moři), zničení obchodu s lidmi organizovaného mafiemi, významné snížení přílivu nelegálních migrantů na Evropský kontinent, možnost provádění azylových řízení se všemi nutnými bezpečnostními opatřeními mimo území EU......

S pozdravem

B. Chalupa

poslanec PSP ČR

3 0
možnosti
TJ

Vždyť ti euroňoumové nejsou schopni problém ani pojmenovat. Ruku na srdce, umíte si reálně představit, jak vysílají kontingent k pobřeží Afriky?

S pozdravem

T. Jelínek

úplnej jouda

0 0
možnosti
JZ

Nejdřív dobrovolně otevřeme vrata stádu volů a když se to občanům nebude líbit, tak začneme usilovně přemýšlet, jak ty vrata zavřít. A pokud náhodou zjistíme, že to nepůjde, tak jsme stejně udělali v zájmu občanů vše, co jsme mohli.

Levičácká politika v praxi. Doporučuje 11/10 ovčanů.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1394
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1273x
Od chvíle, kdy jsem se narodil, uplynulo již plus mínus devět pětiletek. A mám-li se za těmito ohlédnout, pak o sobě mohu zmínit třeba to, že jsem strávil řádově dvě desetiletí ve školních škamnách, od mateřské po vysokou školu, abych poté většinu své profesní dráhy strávil tamtéž, jen na opačné straně barikády. Pomineme-li tedy závratnou kariéru, již jsem započal coby hotelový recepční a ukončil až na daleko významnějším postu topiče tamtéž. K mým koníčkům patří již od počátku milénia zejména mé každoroční anabáze do mojí milované druhé domoviny, Jihoafrické republiky, a pokud pak setrvávám na naší polokouli, nejraději píši a píši a píši, aby měli ti, kdo umí číst, co číst, pokud to chtějí číst.

Seznam rubrik