Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Ale k čemu bude referendum za půl miliardy? Když se bude hlasovat o povinných kvótách, bude to na úrovni premiérů a tam to může každý vetovat - už teď to vypadá že proti bude i Polsko a Španělsko. Takže referendum proto, aby lidi měli dobrý pocit, že se jich někdo na něco zeptal, ale nemá to žádný dopad, pokud nebude veto?

0 0
možnosti
Foto

Očekávat, že by pan Sobotka sám uznal, že k jakémukoli řešení uprchlické krize on ani jeho kabinet nemá absolutně žádný mandát, to by bylo naprostým nepochopením jeho celoživotní práce a snahy, ve které se velmi dobře vyzná - tj. "Jak získat politická koryta a setrvat u nich za každou cenu".

"Boj" pana Sobotky proti nelegálním imigrantům a muslimům (samozřejmě pouze slovně a sliby) začne až tak zhruba 3 měsíce před volbami. Do té doby neudělá nic, než to, co mu nařídí Brusel.

2 0
možnosti
PGS

O referendu nic nevím, to jste si nejspíš vymyslel. Vím ale bezpečně, že Sobotka hlásal, že  budou-li nám kvóty vnuceny, budeme žalovat u soudu. A pak cuknul, což je hloupé rozhodnutí a hloupé zdůvodnění.

0 0
možnosti