Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KM

To je ale táranije. Veď je to tiéž podnikanije, možno ešče ťažšije než aké ma dajaký obyčájný remeselník. 

Tuná mosítě byť flexibílný a mosítě na to mať nielén prostriedky aj fištrón(tj. intelékt)a a všeobecnú orientáciju.

Veď my chciem tým ľuďom pomócť ale pritem mosíme byť aj ako nás podnikatělov nazvál jeden tehdajší minister parazitámi a preto sa tákto chováť hólt mosíme, abyzme si to meno zaslúžili !!!

0 1
možnosti
ML

Takovou hromadu kravin jsem už dlouho nečetl. Řekl bych že potrafená husa zakejhala. Zřejmě vám lichvářům vadí že už nebudete moct se chovat zcela svévolně a "šmejdově" - možná tušíte o jakých šmejdech mluvím, pokus tedy nejste ducha mdlého...;-€

1 0
možnosti

"...ovšem jsou líní si přečíst i to, že do této poloviny musí platit jako mourovatí." Lichvářům co do smluv komponují drobným písmem různé chytáky bych hned rozkopal chlebárnu. Za totáče si jeden musel dávat majzla třeba na estébáky, teď na další skrčkaře. jen jinýho typu. Copak se tADY NIKDY NEDOČKÁME FAIR PLAY MEZI LIDMI?  Ale o tu autorovi  zřejmě vůbec nejde.

4 0
možnosti
EF

E16r46i42c 84F41a56u24s69t

4. 12. 2015 21:24

Adorf už trpí..

0 0
možnosti
Foto

Další regulace je potřeba. Lidé postupně zjišťují, že se bez státu a velkých korporací mohou i obejít a pomoci si sami. Viz např. http://www.zonky.cz

To by přece nešlo.

3 1
možnosti

Hloupost. Regulace není vytvářena kvůli lidem, kteří jsou schopni plánovat, ale kvůli těm pár desítkám procent, které mají problémy.

1 0
možnosti
VN

Já bych takové firmy bez mrknutí oka zakázal. Od půjčování peněz zde přeci máme desítky , ne-li stovky nejrůznějších bankovních institucí. 

Praktiky podobných firem jsou mi proti srsti. Vnutit člověku , který je v podstatě chudákem "výhodnou" půjčku v okamžiku , kdy zaměstnanec této firmy ví , že ten chudák ji běžnou cestou nesplatí a že tudíž celá záležitost pravděpodobně skončí vyhozením dotyčného na ulici je šílené. To může obhajovat jenom gauner , který tímto nekalým způsobem sám vydělává obrovské prachy. Chlape , styďte se. Jste špínou této země. Rv

4 4
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 2
možnosti
BT

netuším proti čemu se vymezujete, v čem ta pravidla  která popisujete mohou poškodit běžného člověka?

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 1
možnosti
Foto

K13a43r14e59l 50R95a16d54a

4. 12. 2015 11:46

Tentokrát jste se nestrefil. Dcera pro takovou bohulibou společnost nějakou dobu pracovala a já jsem se jako garant musel podepsat na její živnosťák. Tudíž jsem měl příležitost trochu nahlédnout pod pokličku. A můj názor na praktiky společností poskytujících nebankovní půjčky je takový, že bych je všechny zakázal. Jsou to hyjeny, které těží z bídy a naivity lidí. Mnohé se zaměřují jen na to, dohnat lidi k bankrotu a obrat je o to málo co ještě vlastní. Ve spolupráci s exekutorskou mafií se jim to často daří. Poskytnout půjčku někomu, kdo evidentně není schopen jí splácet a následně mu napařit ,,smluvní" pokutu, která je pro něj likvidační, to se za etiku podnikání označit nedá.

17 2
možnosti
VP

A kdo tu někoho nutí, aby si půjčoval? Hlavně pokud nemá na splácení nebo nechápe podmínky. Každý svéprávný člověk je svého štěstí a neštěstí strůjcem.

4 3
možnosti
Foto

I91v56a57n 57M78a52r10e27k

4. 12. 2015 11:14

. . . . . .No a jak to dopadlo ? " . . . .tak na to mi ještě chybí odpověď . 8-o

0 0
možnosti
VP

Tak, že zkrátka každý chce využívat to nejlepší z kapitalismu a současně tak touží po tom, aby všechny jeho chyby vyřešil tatíček stát. Hlavně žádnou osobní zodpovědnost!!!

1 0
možnosti
  • Počet článků 1394
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1273x
Od chvíle, kdy jsem se narodil, uplynulo již plus mínus devět pětiletek. A mám-li se za těmito ohlédnout, pak o sobě mohu zmínit třeba to, že jsem strávil řádově dvě desetiletí ve školních škamnách, od mateřské po vysokou školu, abych poté většinu své profesní dráhy strávil tamtéž, jen na opačné straně barikády. Pomineme-li tedy závratnou kariéru, již jsem započal coby hotelový recepční a ukončil až na daleko významnějším postu topiče tamtéž. K mým koníčkům patří již od počátku milénia zejména mé každoroční anabáze do mojí milované druhé domoviny, Jihoafrické republiky, a pokud pak setrvávám na naší polokouli, nejraději píši a píši a píši, aby měli ti, kdo umí číst, co číst, pokud to chtějí číst.

Seznam rubrik