Diskuse

Lidé, bděte!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P69e30t96r 52K97a47p12l71a59n

25. 9. 2015 18:09

Až Němci prosadí, že ostatní státy EU budou povinny zajistit imigrantům stejné podmínky jako Německo (včetně výše kapesného) bude naše vláda nejspíš hospodařit s tak vysokým rozpočtovým schodkem, že kritéria pro  vstup do Eurozóny nesplní. Doufám ale, že tento malér s "uprchlíky" povede k takovým politickým změnám, že nějaké starosti o přijímání Eura přestanou být aktuální, jako celá existence EU.

2 0
možnosti
VP

Kdepak, to nebude problém. Prostě se ubere našim přepláceným důchodcům nebo se zavede daň z daní, nebo... ?

1 0
možnosti
JK

Zapomněl jste vsuvku - "měl jsem vás rád".

0 0
možnosti
VP

Zatím je ještě pořád rád mám. Lidi, ne politiky... U těch by možná naopak bylo lepší, kdyby nebděli. kdyby naopak spali... sladce. :-/

2 0
možnosti
PK

P17a78v20e24l 48K89i63l84i84k

25. 9. 2015 14:57

Jestli EU okamžitě neudělá rázné kroky proti přívalu migrantů z Afriky a Asie, tak se v brzké době začne EU rozpadat. Možná to dopadne tak že nám Euro přestane hrozit. Přijímací proces Eura nějakou dobu trvá, určitě nějakej ten rok, invazivní vojska mířící na Evropu jsou však mnohem mnohem rychlejší. Eura bych se teď nebál.

2 0
možnosti
JR

J63a66n 72R85á89ž

25. 9. 2015 13:53

Euro byl projekt dobrý k tomu, aby silné ekonomiky ovládaya ty slabé, ale autoři neočekávali, že pravidla nutná pro udržení eura se budou porušovat a některé ekonomiky se díky euru zhroutí. Prostě to nedomysleli.

Vítání imigrantů je prostředkem pro rozředění národních států a posílení počtu těch, kteří nemají národní cítění. Jen tak může vzniknout euronárod.

Jako s eurem tak i s euronárodem to architekti těchto pitomostí nedomysleli. Jak podcenili fakt, že nemohou mít jednu měnu ekonomiky s diametrálně odlišnými fundamentálními parametry, tak zcela podceňuji fakt, že nemohou žít konzistentně muslimové a křesťané, čili nemohou žít v jedné zemí v míru civilizace, když jedna je civilizačně o pět set let opožděná.

A jak mohlo někomu napadnout, že mohou v Evropě žít pastevci z Eritreje a Somálska, či Mali, tak to nechápu vůbec!

2 0
možnosti
  • Počet článků 1394
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1273x
Od chvíle, kdy jsem se narodil, uplynulo již plus mínus devět pětiletek. A mám-li se za těmito ohlédnout, pak o sobě mohu zmínit třeba to, že jsem strávil řádově dvě desetiletí ve školních škamnách, od mateřské po vysokou školu, abych poté většinu své profesní dráhy strávil tamtéž, jen na opačné straně barikády. Pomineme-li tedy závratnou kariéru, již jsem započal coby hotelový recepční a ukončil až na daleko významnějším postu topiče tamtéž. K mým koníčkům patří již od počátku milénia zejména mé každoroční anabáze do mojí milované druhé domoviny, Jihoafrické republiky, a pokud pak setrvávám na naší polokouli, nejraději píši a píši a píši, aby měli ti, kdo umí číst, co číst, pokud to chtějí číst.

Seznam rubrik